Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E34 535i vélemények?

BMW E34 535i vélemények?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, és a kiszemelt, egy 1992-es évjáratú e34-es bmw... Keresgéltem az interneten, de sajnos kevés az információ. Esetleg van köztetek olyan, akinek volt, vagy van ilyen autó a tulajdonába? Tapasztalatokat tudtok mondani? Köszönöm!

2013. máj. 27. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen, az enyém is 92-es évjáratú.

Nagyon sokat fogyaszt, ez az igazság.

Az alkatrészekkel meg a motorral nekem semmi bajom nincs, csak mindig produkál valami apró hibát, amitől az egész autó meghal: hiába, 20 éves elektronika.

Hosszabb utakra félek elindulni vele, mert lehet hogy otthagy, na meg persze a fogyasztás, amúgy gyönyörű állapotban van az autó.

Mikor beleülök, olyan, mintha egy bunkerbe ülnék bele, nagyon massziv érzetet ad, kanyarban olyan, mintha sineken menne, sebességtől függetlenül.

Én csak hobbiautónak használom, egyszerűen szerelmes vagyok belé, nem tudok rá haragudni, pedig rengeteg pénzemet elvitte, már rég meg kellett volna szabaduljak tőle, de mostmár úgysem adom el, mert nem kapok érte annyit, amennyit számomra ér.

Csak akkor vedd meg, ha néha meg tudod tankolni, és nem sajnálsz rá néha egy kis pénzt költeni, mert muszáj rá költeni, másképp csak egy romhalmaz lesz, és tovább rontja a BMW-k megitélését az országban.

2013. máj. 27. 19:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Mennyibe áll meg neked a fogyasztásod ha rendesen mész vele?
2013. máj. 28. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:

20 liter körül...

12 litert néha kitudok belőle hozni, de azt is nagyon ritkán, mert ha már ebben az autóban ülök, akkor nyomom is neki.

2013. máj. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!