Mi a véleményetek a Peugeot 301-ről?
Figyelt kérdés
1.2 VTI motorral, Access (legalapabb)felszereltséggel 2 millió 400 ezer forint. Kérlek titeket, ne írjátok hogy ennyiért milyen BMW meg Audi van, mert konkrétan ez a típus érdekel, azt se írjátok hogy milyen gyenge felszereltség mert erre van keret, magáról az autóról írjatok véleményt. Köszönöm!2013. máj. 26. 13:42
1/3 anonim válasza:
Amúgy ami ellene szól hogy Törökországban rakják össze, ami kicsit aláássa a megbízhatóságát, de mivel eléggé új modell nem sok infó van róla.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én úgy tudom hogy Spanyolországban gyártják.
2013. máj. 26. 14:45
3/3 anonim válasza:
Spanyolországban gyártják.
Biztos vagy benne, hogy érdemes ennyiért új autót venni? Mert szerintem nem, én inkább néznék egy néhány éves kevés km-es használtat. De ha mindenképp újat akarsz, akkor én 2,4 millió körül inkább Dacia Logant vennék, ha nagy csomagtartó is kell. Annak legalább jobb a felszereltsége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!