A motorom teljes gázt húztam neki akkor is max 50-el ment és menet közben a kipufogó néha"tüsszentett". A haveromhoz átvittem és ki akarta húzatni h mégis kb mennyit megy. De már ugy jött vissza h a motor járt de teljes gázzal sem hajtotta meg a hátsó kereket. Csak lök egyet a motoron ha húzom agázt.
az előzménye az volt: maximum 40-50el ha ment.. (peugeot speedfight, sport robogórol van szó mert át lett szinte az egész építve) és mentem vele és pöffentgetett a kipufogó menetközben néha. és a haverom ki akarta huzatni és utána történt hogy húzom a gázt de a hátsó kerék meg sem motszan!? Hol keressem a problémát!? Itt egy videó a motorról amiről szó van !!!
úgy értem hogy teljesen tövig húzom a gázt de a kereket meg sem hajtja !!! egyet lök rajta és ennyi.. nem lehet vele közlekedni !!! :( pedig nekem nagyon kellene a motor mert sokat járkálok.. és a buszok igen gyatrák erre fele..
2013. máj. 19. 18:05
3/19 anonim válasza:
Kuplungot nézted? Nincsenek teljesen kikopva a pofák? Megfelelő erősségű rugók vannak benne? Engedik kifele a pofákat gázadáskor?
2013. máj. 19. 18:08
4/19 A kérdező kommentje:
most vizsgálgatom a motort. egyelőre annyit látok hogy a szíjnak semmi baja mert volt aki azt mondta hogy a szíj is lehet de az még jó. a többit mindjárt megnézem. és nem tudom hogy a kuplung harangot így kellene-e forgatnia de az sem mozdul. Ha hülyeséget mondok azért van mert új a dolog nekem. nem rég óta kezdtem motorozom.
2013. máj. 19. 18:25
5/19 anonim válasza:
A variátorban a görgőket is nézd majd meg (mondjuk ehhez szét kell kapni), mert ha azok elkoptak, azzal kikönnyültek, és az is lehet baj.
2013. máj. 19. 18:27
6/19 A kérdező kommentje:
rendben. igyekszem ezeket meg lesni de lehet h várok egy ismerősre vagy apára hogy azért legyen segítség !!! köszi a Segítséged !!!
2013. máj. 19. 18:40
7/19 anonim válasza:
Nincs mit. Majd írd ide a kérdésedhez, hogy mi volt a hiba, kíváncsi vagyok rá. :)
2013. máj. 19. 18:48
8/19 A kérdező kommentje:
rendben!! :)
2013. máj. 19. 18:54
9/19 A kérdező kommentje:
hol tudnék Neked képet küldeni amit néztem!? mert egyelőre csak szét bontottam. azt megnéztem külsőleg van e valami. de nem sokat láttam mert nem igazán akartam szét kapni az egészet elemeire :)
2013. máj. 19. 20:37
10/19 anonim válasza:
Töltsd fel kepfeltoltes.hu-ra, és másold be a linket ide, így többen látják, és több szem többet lát. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!