Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi lehet a gond!?

Szerintetek mi lehet a gond!?

Figyelt kérdés

A motorom teljes gázt húztam neki akkor is max 50-el ment és menet közben a kipufogó néha"tüsszentett". A haveromhoz átvittem és ki akarta húzatni h mégis kb mennyit megy. De már ugy jött vissza h a motor járt de teljes gázzal sem hajtotta meg a hátsó kereket. Csak lök egyet a motoron ha húzom agázt.

az előzménye az volt: maximum 40-50el ha ment.. (peugeot speedfight, sport robogórol van szó mert át lett szinte az egész építve) és mentem vele és pöffentgetett a kipufogó menetközben néha. és a haverom ki akarta huzatni és utána történt hogy húzom a gázt de a hátsó kerék meg sem motszan!? Hol keressem a problémát!? Itt egy videó a motorról amiről szó van !!!

http://www.youtube.com/watch?v=NF6J-6Y6iQk&feature=youtu.be

2013. máj. 19. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sok hibalehetőség nem lehet. Ha a variátor jó akkor a röpsúlyos kuplunggal lesz gond.

Egyébként szerintem elég sz@r hangja van a gépnek.

2013. máj. 19. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "motszan"? Talán nem moccan meg?

Lelazult valami, vagy meghalt a röpsúlyos kuplung, bármi lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=2XSw28XJeFg

2013. máj. 19. 21:16
 13/19 A kérdező kommentje:

rendben :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék itt vannak a képek remélem jó linket másoltam be. :)

2013. máj. 19. 21:56
 14/19 A kérdező kommentje:
nem tudom nekem be jön a hangja. alapból ilyen volt. mielőtt el szállt volna benne bármi is. az utolsó hozzá szólónak köszönöm a videót !!!
2013. máj. 19. 22:07
 15/19 A kérdező kommentje:
hogyan tudom leszedni még a csavart a variátornál hogy meg nézzem a röpsúlyokat!? ugyan is a csavart valaki ugy meg húzta hogy sehogyan sem tudom ki csavarin. 14-es volt eddig az anya csavar most már 13-as.. próbáltam krovával próbáltam villás kulccsal de semmivel sem tudom. azt is próbáltam hogy meg hosszabítom az erőkart de az sem segített.. mivel próbálkozzak még!?
2013. máj. 24. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy bal menetes a csavar?
2013. máj. 24. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:

A 3. és 5. képen látszik, hogy iszonyúan tág rajta a szíj, így biztosan nem hajt meg semmit!

Indítsd be fedél nélkül és nézd meg meddig hajt, terhelésnek húzd be a hátsó féket, és fokozatosan adagold a gázt! Szerintem már a röpsúlyt se hajtja meg.

2013. máj. 24. 17:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Próáltam nyomaték kulcsal, krovával villás kulcsal mindennel. de semmi. próbáltam másik irányban is csavarni ahogy kérdeztétek hogy nem-e bal menetes. nem ment ugysem. a csavar kopik. meg sem mozdul a csavar. egyik irányban sem. és az utolsó kommentelőtől kérdezném hogy ha a szíjat kicserélem és nem lesz laza az meg magyarázza azt is hogy miért pöffentget a kipufogó? ha jól emlékszem a pöffentgetést teljes gáznál csinálja de nem mindig, kb ha jól emlékszem ugy 5-ből 2 alkalommal. ez csak egy kb érték.. szóval a pöffentgetés mitől lehet!?annyi hogy a videón amitlinkeltem azon pont nem pöffent egyszer sem. szóval az mi lehet!?
2013. máj. 25. 17:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok ismét! Kértétek hogy mondjam el hogy ha kiderült hogy mi volt a baja a motoromnak!? az volt hogy hátulra ahol van a kuplung, kuplung harang a lamellák stb.. oda nekem az előző tulajdonos beszerelt egy yamaha hajtást... ami azért volt gond mert a peugeotnak nagyon gyenge volt és a két szíj tárcsa közé a szíj nem tudott beállni és a tárcsák által megadott pályán áttételt átmérőt változtatni a szíj, mivel a szíjnak az "ék" alakja nagyobb volt mint a 2 tárcsa által bezárt "ék" alak. így a szíj kiszorult a 2 tárcsa külső átmérőjére és nem változtatott áttételt aminek ez lett az eredménye. kicserélték nekem a hátsó hajtást és már ment is a motor. :)
2013. aug. 20. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!