Peugeot 307 digitális klímának mi a baja?
En 5evig csak rönókat szereltem,es egyaltalan nem normalis dolog..
Ellenoriztesd elso korben hogy mennyi gaz van a rendszerben.
"Az összes olasz/francia digit. klíma ilyen volt eddig, amit láttam."
Érdekes franciákat javítok ...és láss csodát ritka eset !
Ahogy előttem írta a kollega el kell indulni a "kályhától "
nyomás ellenőrzés ...majd gyári specifikus géppel belemenni a klima vezérlő egységébe...
Biztos van rá megoldás ..
Ja annyit a "német fannak " naponta dobáljuk a fosvágen és családjába tartozó típusokból a lamella kezelő motorokat ..nem kis pénzért !
Tehát a kettő ...egyenlő az összes ?
Ülj be egy dupla klímás audiba ,polóba ..(ne kettőbe ) és meglepődsz az egyik oldalon meleget a másikon hideget fúj...
Egy ilyen állító motor 40-pénz...
Kamut félretéve ..mindennapos feladat ! A cseréje nem egyszerű egyik típusnál sem ..igen általában műszerfal ki ..
Ez van ..
Köszi a válaszokat, de elvittem a kocsit autó villamossági szerelőhöz aki szerint maga a ventilációs villany motor elektronikája rossz.És ezt bár le lehet választani a villany motorról, külön a panelt nem lehet venni, csak kompletten motorral együtt, így ez kb. 70000 Ft- os alkatrész lenne.
Ja és a kocsi ezt a fent említett mutatványt klíma használat nélkülözésével is produkálja, sima szellőztetéskor ha a kinti hőmérséklet kb 25°C fölé megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!