Kloka kérdése:
Ha átver a Hasznlautó kereskedő mit lehet tenni? Jogi úton visszakövetelhetem a pénzem?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy jártam,hogy tavaly októberben vettünk egy családi autót mert 3 gyermekkel már kicsi volt a régi. 1,6 milláért taláunk egy 7 személyest amire a kereskedő váltig állította, megbízható, nincs gondja, nem kell rá költeni stb. most május van de már cseréltünk első hátsó fék+ tárcsa 160 e. autómata váltó meghibásodott 40.e. akumulátor 45 e.(ebben a tréler ára is benne van 3.0 mororba nem akármilyen aksi kell.) jelnleg szerelőnél van 480.e. lesz a vége motorhibát észlelt. főtengely kapcsoló meghibásodott stb stb. Tudok valahova fordulni, hogy a Bartim kft használtautó kereskedést megbüntesség félrevezetés miatt? Vagy vettem egy költséges 4. gyereket?2013. máj. 26. 13:42
11/11 Kufirc30 válasza:
Cseszheted... engem a Sturcz autókereskedésben vertek át és a képembe röhögtek. Tolvajbanda, Székesfehérváron kerüljétek el! Szervezetten csinálják, gyakorlatilag megfoghatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!