Vajon lehet gyanús ha a tulaj vagy a kereskedő nem engedi?
nem cikk van hanem találtam céget aki ezzel foglalkozik,de biztos vannak többen is akik csinálják ezt
ma 09:09
és ilyen magyar országon is van?Gondolom nem lehet olcsó.
ma 09:47
Isten igazán azt hallotam akár kereskedő akár magán személy szeretnek simliskedni,én még sosem vettem autót ami kettő eddig volt szüleimnek azt szalonból vettük de az már régen volt,de szarabbat nem szeretnék venni mint a mostani.
A tényleges km-óra állást nem fogják tudni megállapítani a motor kopásból. Ha az autó mindig rövidtávon van használva, akkor élettartamban, kopásban közel sem fog annyi km-t kibírni mint egy olyan autó, amelyik hosszútávokat ment, és ezáltal 99%-ban üzemmelegen futotta a km-eket.
Milyen autót szeretnél egyébként vásárolni? Jómultkor néztem a tv-ben a SportVerdát, és egy opelszalon azzal is foglalkozott, hogy vásárlás előtt átnézte a kocsit, és ha megfelelőnek találta akkor 40 db ezresért adott rá garanciát. Fél évet ha jól emlékszem, de ebben már nem vagyok biztos.
Sokan úgy mennek vásárolni, hogy megkérdezik az eladót, hogy elvihetik e az autót egy átvizsgálásra.Ha nem engedi, akkor azt az autót ott kell hagyni.És első sorban nem csak a kilométer miatt.
Minden vizsgán rögzítik a km állást.Ha közben visszatették, akkor kijön,bár nem tudom hogy lehet ezt lekérdezni.
Márkaszervízek,és magán szakik tudnak km olvasást csinálni.Azt hiszem 2008-tól kötelező az az óra az autóban, amit elvileg (mondom elvileg) nem lehet manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!