Vajon lehet gyanús ha a tulaj vagy a kereskedő nem engedi?
ma 13:20
Hát leginkább renault megane II kombikat meg lépcsős hátúakat néztem,de nézegettem más márkákat is pl ford mondeo 2006 os évjárat is meg mást is,a dízelektől kicsit meg íjedtem sok rosszat hallottam felőlük na meg ha évi 12000km et megyek akkor azt mondták felesleges
ma 13:24
Hát nem tudom mennyire biztos ez a kilóméter rögzítés
ma 13:20
Amúgy 2007 es évjárattól kezdődően nézegetem az autókat és leginkább a benzineseket 1,4 max 1,6 osig azt mondták a benzinesben kevesebb dolog mehet tönkre mint a dízelben
Ez a diesel vs benzin kérdés örök marad.Én is olyan 12-13ezret megyek évente, ilyenkor, télen 90%-ban városban.
Benzinest keresek csak.
Sok autó céges, flottás autó volt, ami 4 év vagy 100.000km-ig lizinges.Ezekben az lehet a "jó", hogy nagy valószínűséggel nem tekerték az órát,ellenben évi 30-40ezret ment.Ki tudja ki,és hogyan vezette.
Dieselben 99% hogy nem fogsz találni kis futású autót.Nem azért veszik, hogy napi 5-10km-ert kocsikázzanak vele,majd 100.000 km környékén eladják.
Azt számold ki, hogy évi 10-12 ezer km alatt mennyivel fogyaszt kevesebbet egy diesel, mint egy 1.4 benzin.
Én kiszámoltam.Max 80.000 Huf.Soknak tűnhet,de egy szervízben is ott hagyhatok simán ennyit
"Ausztriában az ÖAMTC-nél 70 euróért elvégeznek egy tesztsort amiből 90 %os biztonsággal megállapítják a kocsi tényleges műszaki állapotát és erre garanciát vállalnak"
90%-ra miféle garanciát lehet vállalni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!