Automata váltós kocsinál a féket ti a bal vagy a jobb lábbal kezelitek?
"Mi értelme a féket bal lábbal nyomni?"
Van bizonyos helyzetekben létjogosultsága, én amióta jogsim van így vezetek - ha pl. sort előzök, közben egyetlen autó jön szemből vissza kell húzódnom két autó közé, de csak pár másodpercre. Olyankor ballal kicsit megnyomom a féket, de egyből nyomhatom a gázt, mert elment a szemből jövő és már előzök is újra.
Gyenge autóval tanultam vezetni annakidején, illetve azzal is kezdtem vezetni már a papír birtokában - lendületből kellett érvényesülni, mert nyomaték nem igazán volt, viszont lassan sem akartam menni. Aztán lett dieselem, de azóta is így csinálom.
miért,miért..? beülsz, bal lábad magad alá, jobb kéz először indít, D be tesz, aztán jön a powered by jobbláb..
bal kézzel kormányoz, indexel, az üres jobbkézzel barátnőd combját fogod.
bal lábbal csak felkelni szoktak reggel.
automata mindörökké!
ilyen eccerű..
"Alapból az van berögzülve az emberbe (jobb esetben)"
Csak azt magyarázd el légyszíves, hogy miért "jobb esetben".
Én valószínűleg nem fogom véletlenül padlóig belépni a féket, ahhoz az elmúlt 10 évnyi tapasztalatnak kellene negyed másodperc alatt törlődnie véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!