Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltós kocsinál a...

Automata váltós kocsinál a féket ti a bal vagy a jobb lábbal kezelitek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 25. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Mi értelme a féket bal lábbal nyomni?"

Van bizonyos helyzetekben létjogosultsága, én amióta jogsim van így vezetek - ha pl. sort előzök, közben egyetlen autó jön szemből vissza kell húzódnom két autó közé, de csak pár másodpercre. Olyankor ballal kicsit megnyomom a féket, de egyből nyomhatom a gázt, mert elment a szemből jövő és már előzök is újra.

Gyenge autóval tanultam vezetni annakidején, illetve azzal is kezdtem vezetni már a papír birtokában - lendületből kellett érvényesülni, mert nyomaték nem igazán volt, viszont lassan sem akartam menni. Aztán lett dieselem, de azóta is így csinálom.

2013. máj. 25. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Alapból az van berögzülve az emberbe (jobb esetben) hogy a bal lábbal ha nyomuk valamit akkor azt tövig (kuplung) Há elkezd bal lábbal használni a féket akkor abból csak zavar lesz, gondolj bele hogy kocsi fék helyett bele fogsz taposni teljes erővelint ahogy a kuplungal tennéd és ez ugye nem mindig szerencsés.
2013. máj. 26. 06:06
 13/15 anonim ***** válasza:

miért,miért..? beülsz, bal lábad magad alá, jobb kéz először indít, D be tesz, aztán jön a powered by jobbláb..

bal kézzel kormányoz, indexel, az üres jobbkézzel barátnőd combját fogod.

bal lábbal csak felkelni szoktak reggel.

automata mindörökké!

ilyen eccerű..

2013. máj. 26. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:

"Alapból az van berögzülve az emberbe (jobb esetben)"

Csak azt magyarázd el légyszíves, hogy miért "jobb esetben".

Én valószínűleg nem fogom véletlenül padlóig belépni a féket, ahhoz az elmúlt 10 évnyi tapasztalatnak kellene negyed másodperc alatt törlődnie véglegesen.

2013. máj. 26. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint amikor valaki beül egy automata kocsima manuális után. 5emberbol 4 tuti beletapos a fékbe bal lábbal mert kuplungolni akar.
2013. máj. 26. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!