Első autó, fiatal csajnak milyen kevésfogyasztású két személyest ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 14:04
11/13 anonim válasza:
Eddigi válaszolók, ne akarjátok a kérdezőt semmire se rábeszélni, ő egy nő, nem hallgat rátok, ha eldöntötte, hogy neki két személyes kell és az ár nem téma, akkor ne is feszegessétek. Ha mellényúl, és megbánja majd a jövendőbeli autójának vételét, úgyis titeket fog hibáztatni, hogy rossz tanácsot adtatok.
12/13 A kérdező kommentje:
A fenéket! :) Ritkán hibáztatok másokat, de Ezt a kérdést, csak érdeklődés szempontjából tettem fel, és nem is most akarok venni autót, majd pár év múlva, ezért is írtam, hogy hanyagoljuk az ár témát. Még autóra nincs akkora szükségem, csak azért szeretnék többet tudni róluk, mert nem igazán érdekelt idáig a téma. Természetesen meghallgatok más véleményeket is, és ez nem azt jelenti, hogy tökéletesen befolyásolnak is. Típusinformáció érdekelt, mivel én csak kb annyit tudok, hogy mondjuk egy VW átlagban jobb, mint egy Ford. Ennyinél le is ragadtam kb. Azért írtam célszemélyt, hogy azért mégis nem egy Nissan Navara-ra lesz szükségem fiatal csajként, így jobban behatárolhatóbb- gondolom én.
2013. máj. 26. 18:08
13/13 anonim válasza:
Volkswagen-beetle??? szerintem ez olyan kicsi csajos kocsii... jó városba,de pl. ha suliba is mész és nem is olyan borzasztóan drágák.. van lehúzható tetős is de van normál is is.. amiylet szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!