1/5 anonim válasza:
Sajnos ezt így nem lehet megmondani képek alapján. Meg kell nézni a kocsikat, vinni kell egy szerelőt, aki átlesi őket. Ha mindkettőre fejet bólint, akkor mát csak rajtad múlik, hogy melyik tetszik neked jobban.
2/5 anonim válasza:
Vegyél inkább biciklit! Nem hízol el, és jó alakod lesz! ;-)
3/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nincs biciklije (is).
Nekem is van autóm és biciklim is. Csak éppen biciklivel napi 200 km-t minden nap, esőben, hóban pár óra alatt elég macerás lenne megtenni...
Amúgy az első válaszolóval teljesen egyetéretk.
4/5 anonim válasza:
A 2 válaszoló válaszát leszámítva én is egyetértek a többiekkel el kell menni megnézni mind a kettőt és ha nem értesz nagyon az autókhoz nem tudod miket kell ilyenkor megnézni rajta vigyél olyat aki ért hozzá vagy egy szerelő ismerősödet.
Ja és nekem is van biciklim is :)
Tudom ez már luxus!
5/5 anonim válasza:
A kék az kuka. Látszik a kormányon hogy minimum 250e. van benne. A szürke meg ennyiért sok. Egyébként inkább az 1.4-es. Ugyan annyit fogyaszt de jobban megy,és kevesebb gond van velük. Bár a legjobb az lenne ha kifognál egy 2001 utánit amiben van abs, és a váltón a betét ezüst színű. Ezek megbízhatóbbat. Mindenesetre '99-est ne vegyél csak min. 2000-est, 1.4-es vagy 1.6-os motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!