Mitsubishi Lancer 1.3-as 92-es vagy Renault Thalia 1.4 16V RT 2001-es?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:55
1/6 anonim válasza:
Állaptot veszünk nem évjáratot,tehát amelyik jobb állapotban van azt kell venni.
2/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő garázsban tartott, alig használt. Állapot alapján nézem én is a kocsikat, direkt azért tettem fel a kérdést.
2013. máj. 24. 13:14
3/6 anonim válasza:
Persze, biztosan újszerű a 21 éves Lancer, de én inkább a Rönyót venném.
4/6 anonim válasza:
A lancer már nagyon öreg kocsi.hiába írják hogy garázsolt az még nem jelent semmit.Majd 10 év különbség az sok.
5/6 anonim válasza:
Megint az éveket hozzátok elő. Az nem számit egyáltalán. Az számit hogy milyen az állapota. Nem biztos hogy egy fiatalabb román autó jobb állapotban van mint egy öregebb japán.
6/6 anonim válasza:
Hát perszehogy nem biztos hogy jobb állapotban van.Nemis azt írtam hogy vegyen újabb rossz állapotba lévő autót.De 21-éves kocsi az 21 éves.Az már sokmindent megjárt.Nekemis volt ilyen öreg japán autóm ,jó állapotba.Ha van pénze tháliára akkor nézzen át többet és a jobb állapotút vegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!