Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsö kocsinak szerintetek...

Elsö kocsinak szerintetek megéri ennyi ért? Belseje kicsit le lakott de a motor jónak látszik

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 24. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

A Fityó sokkal jobbnak tűnik. Arra azért készülj fel, hogy egy ilyen öreg kocsira kell időnként költeni, mindegy, mit veszel. Szerencsére a régi FIAT-okhoz olcsó az alkatrész a legtöbb márkához képest, és a fogyasztása is alacsony lesz, én megnézném a helyedben élőben is. Még egyszer mondom: hozzáértőt vigyél magaddal!

2013. máj. 24. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
a suzukiról még annyit, hogy 99 ezer után átfordul a mérő, szóval akár kétszer is körbeérhetett már, de legalább nyugodt szívvel lehet hazudozni.
2013. máj. 24. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:

A futár kocsikban tuti hogy nem 50.000 km van és az is biztos hogy nem kímélték már abelsején is látszik .És pedig ha valós lene az akm ami bene van akkor szinte egy újszerű swiftnek kéne lennie kívűl belűl egyaránt de az már a 4-500.000-es árkategóriában mozog

itt egy pár kevésbé lelakot swift

[link]

[link]

[link]

[link]

De tökéletes első kocsinak sőt ha még pénzed sem nagyon van akkor ettől olcsóbban fentartható autónem nagyon van :)

2013. máj. 24. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:

még eszembe jutot a renault 19 ezekből is lehet találni jobb állapotút

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 24. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ebben az arkategoriaban szinte mindegy mit veszel, mert a konkret peldany allapota donto, nem a marka, bar en ezzel egyutt itt is elkerulnem az olasz autokat. Meg a pizzafutaroket... Amit ajanlok neked! Mar telefonba kerdezd meg vallaljak-e hogy a Te koltsegeden egy altalad valasztott szervizbe atnezik. Ha probal haritani, hajtsd el nyugodtan mert akkor tudja, hogy "veres a nyaka" es egy perc alatt kiderulne, azert nem akarhatja. Olyat nem fogsz talalni ami tokeletes de legalabb elkerulheted azokat amikre kapasbol ra kell kolteni az arat. Egyebkent egy motordiagnosztika meg az hogy felemelik es megnezed az aljat kb 5 ezer forint, ennyit neked is kell erjen szerintem :) En eddig csak igy vettem autot es mindegyik kocsim jo volt, volt olyan is hogy igy sikerult elkerulnom egy becsapos jarganyt. Sok sikert es balesetmentes kozlekedest.
2013. máj. 24. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!