Szabad-e trikós üléshuzatot rakni ülésbe épített oldalégzsákkal felszerelt autóba?
Teljes ülést borító üléshuzatnál találtam olyat, hogy jelzés van rajta, hogy szabad ilyen ülésre felrakni, trikós huzatok esetében nem találtam egyértelmű leírást.
Toyota Yaris 1.3 Sol Plus Ice 2008
Amelyiken volt jel valószínűleg meg van gyengítve adott helyeken, hogy késlekedés nélkül szakadjon ha neadjisten nyílik a légzsák - én nem tennék semilyet rá. Ha nagyon-nagyon muszáj pedig olyan jelölt típust, aminél legalább figyelembe vették a légzsákot.
Valószínűleg röhögve szétszaggatná a "lufi" a trikóst is, de egy esetleges baleset esetén nem adnék támadási felületet a kárszakértőnek - pl. belédhajt valaki oldalról, te próbálsz kártérítést kiszedni a másik biztosítójából a sérüléseid miatt, a kárszakértő pedig lefényképezgeti az üléshuzatot és azt mondja, hogyha nem lett volna, akkor meg sem sérülsz vagy valami hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!