Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3000GT VR4 - 300zx twin turbo...

3000GT VR4 - 300zx twin turbo - Supra? A nagy kérdés. :/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3000-es benzines, turbós (egész pontosan twin turbós), vérbeli japán GT autót... Na de melyiket?

A Mitsuban 4 kerék hajtás és(!) kormányzás van (és el sem kezdtem sorolni a gyárilag állítható dolgokat ugye amikkel kb. 10 évvel megelőzte a saját korát...). A Supra egy ikon, 330Le gyárilag, mindez hátsó keréken (ő a legerősebb az említettek közül). A 300zx 283Le hátsó keréken, ha jól emlékszem. Gyengébb mint a Supra cserébe töredékéért lehet hozzájutni... Csináltak belőle 4 kerék kormányzásost is, mint a Prelude-ből (tehát csak a 4 kerék kormányzás, nem hajtás!), de az elég ritka példány.

A Honda NSX-et szándékosan nem vettem számításba, hiszen a még a Suprához képest is csillagászati ára van... :/

Cél természetesen tuning lenne, de nem egy elvetemült formában 400-450Le-nél megállna sztem. :)

Nagyon szívesen vennék véleményeket, érveket valamelyik mellett-ellen, tapasztalatokat meg még inkább! :)

2013. máj. 23. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Suprát venném, kerül amibe kerül. A GT és a ZX úgy tudom elég bonyolult technikák, biztos nem olcsó a karbantartása. Csak hallomás alapján tudok ítélkezni, de szerintem egy Supra megbízhatóbb lehet, és szerintem a legszebb a 3 közül.
2013. máj. 23. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Én abból kiindulva, hogy japánok, mindegyiket megbízhatónak tartom alap helyzetből, de igen, ha már választani kell, ebből a szempontból én is a Suprában bíznék meg legjobban. Ismerős van, akinek az élete az autótuning, nem 1 nem 2 kocsit épített már 450Le fölé is, szóval a szakszerű átalakítás/karbantartás meg lenne, bármelyik típusról is lenne szó. Ha azt nézem egy GT-t vagy egy ZX-et majdnem fel is tuningolok a kívánt szintre abból a pénzből, amiből egy 2jz motoros balkormányos Suprát csak megveszek... Persze, hogy jót akar az ember de azért a pénztárcát is figyelni kell, nem vagyok benne biztos, hogy egy annyival jobb kocsit kapnék, mint amennyivel többe kerül egy Supra... :/
2013. máj. 23. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd zokon ,ha ilyen tuningra adod a fejed akkor van zsuga bőven . Ugyebár pénz nélkűl max a gettó tuning jöhet szóba ....tehát teljesen mindegy mit veszel alapnak ...vagy nem ????!!!!
2013. máj. 23. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Öhm, nem, nekem egyáltalán nem mindegy.

Mivel ugye balkormányos, és (természetesen) kézi váltós verziót keresek. Ilyet pedig 1db-ot találtam az is 10m... Alapból egy ritka példány. 10m-ból meg már megépítek egy GT is meg egy ZX-et is, 400-450Le-sre.

Megoldható az a módszer is, hogy veszek sokkal olcsóbbért (ami így is lesz minimum annyi amennyiért egy GT-t vagy egy ZX-et megveszek balkormányosként és manuál váltóval) egy automatát jobbkormánnyal, csak akkor az úgy kezdődik h balkormányosítás és váltócsere, és csak aztán tudsz a motorhoz hozzányúlni....

A pénz viszont lényeges szempont nekem. Ha nem lenne az, akkor nem csak kb 450Le-ig gondolkodnék, hanem akkor egyből az 1000Le lenne az alja, és elgurulna a gyógyszer... :D

Olyan autót keresek amit azért ésszel használva fent lehet tartani (számolva azzal is ,hogy a sportautó azért sportautó, akkor is ha nem állatkodsz, nincsenek illúzióim 6 literes fogyasztásokról...:D), de ha odalépsz neki akkor büntet. Közútról beszélek természetesen, még mindig nem versenypályáról.

2013. máj. 23. 19:59
 5/7 anonim válasza:
Wedd meg a 3000GTt wagy skyline;)
2013. máj. 24. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a Skyline-t, de véleményem szerint annak még több anyagi vonzata lenne mint a Suprának, a már felsorolt okból... És amúgy meg benne sem volt a felsorolásban... :D
2013. máj. 24. 18:29
 7/7 anonim válasza:

Akkor maradj a 3000GT-nél sztm :)

a supra nem ér annyit amennyit..

a suprát feltuningolod 20%ra abból a pénzből a GT 98%ban kész :D

2013. máj. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!