3000GT VR4 - 300zx twin turbo - Supra? A nagy kérdés. :/
Sziasztok!
3000-es benzines, turbós (egész pontosan twin turbós), vérbeli japán GT autót... Na de melyiket?
A Mitsuban 4 kerék hajtás és(!) kormányzás van (és el sem kezdtem sorolni a gyárilag állítható dolgokat ugye amikkel kb. 10 évvel megelőzte a saját korát...). A Supra egy ikon, 330Le gyárilag, mindez hátsó keréken (ő a legerősebb az említettek közül). A 300zx 283Le hátsó keréken, ha jól emlékszem. Gyengébb mint a Supra cserébe töredékéért lehet hozzájutni... Csináltak belőle 4 kerék kormányzásost is, mint a Prelude-ből (tehát csak a 4 kerék kormányzás, nem hajtás!), de az elég ritka példány.
A Honda NSX-et szándékosan nem vettem számításba, hiszen a még a Suprához képest is csillagászati ára van... :/
Cél természetesen tuning lenne, de nem egy elvetemült formában 400-450Le-nél megállna sztem. :)
Nagyon szívesen vennék véleményeket, érveket valamelyik mellett-ellen, tapasztalatokat meg még inkább! :)
Öhm, nem, nekem egyáltalán nem mindegy.
Mivel ugye balkormányos, és (természetesen) kézi váltós verziót keresek. Ilyet pedig 1db-ot találtam az is 10m... Alapból egy ritka példány. 10m-ból meg már megépítek egy GT is meg egy ZX-et is, 400-450Le-sre.
Megoldható az a módszer is, hogy veszek sokkal olcsóbbért (ami így is lesz minimum annyi amennyiért egy GT-t vagy egy ZX-et megveszek balkormányosként és manuál váltóval) egy automatát jobbkormánnyal, csak akkor az úgy kezdődik h balkormányosítás és váltócsere, és csak aztán tudsz a motorhoz hozzányúlni....
A pénz viszont lényeges szempont nekem. Ha nem lenne az, akkor nem csak kb 450Le-ig gondolkodnék, hanem akkor egyből az 1000Le lenne az alja, és elgurulna a gyógyszer... :D
Olyan autót keresek amit azért ésszel használva fent lehet tartani (számolva azzal is ,hogy a sportautó azért sportautó, akkor is ha nem állatkodsz, nincsenek illúzióim 6 literes fogyasztásokról...:D), de ha odalépsz neki akkor büntet. Közútról beszélek természetesen, még mindig nem versenypályáról.
Akkor maradj a 3000GT-nél sztm :)
a supra nem ér annyit amennyit..
a suprát feltuningolod 20%ra abból a pénzből a GT 98%ban kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!