Eladtuk az autónkat, de úgy, hogy ma elvitte a vevő, és hétfőn fizeti ki az árat. Mi van, ha nem fizetik, vagy visszahozzák a kocsit törötten?
Én mikor fél éve vettem az autómat, az eladó még abba se ment bele, hogy utalással fizessem ki az autót.
Hiába adtam meg az összes személyi adatomat, hiába írtuk volna bele a szerződésbe, hogy ha két napon belül nem érkezne meg az összeg a számlájára köteles vagyok visszaszolgáltatni az autót, ragaszkodott a készpénzhez. Mert szerinte az utalással lehet csalni még ha vele együtt megyek is be a bankfiókba és a szeme láttára utalom el.
Mert az volt a kifogás, hogy mi van akkor ha előtte lefizettem az ügyintézőt...
Így végül is több mint egy millió forinttal a zsebemben kellett átutaznom az országot több buszon, vonaton átszállással.
Ez a másik véget. Ti meg az egyikek vagytok.
csak azért írok ide, mert kíváncsi leszek a fejleményekre, de fogadjunk, hogy nem kértetek tőlük igazolványt se :)
LOL így bukni egy kocsit, hát a 2 gyerek továbbra is sírni fog :DDD
Sajnos a kérdésben semmi nevetséges sincs, hanem csak egy újabb tanulság: naiv és kétségbeesett embereket hogyan vernek át barnább bőrű honfitársaink :(
De egy ilyen trükknek bedőlni, hát... nagyon lúzer dolog, és sajnálom, hogy megtörtént.
Igen múlt időben írom, mert teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy nem fognak vissza menni a pénzzel a bodzások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!