Eladtuk az autónkat, de úgy, hogy ma elvitte a vevő, és hétfőn fizeti ki az árat. Mi van, ha nem fizetik, vagy visszahozzák a kocsit törötten?
" qrva nagy szarban vagyunk anyagilag, 2 gyerek ordított mellettem"
most meg se pénz ,se autó am akkor kellet volna "normális!!!" szerződést kötni amikor már pénz is van
mi lesz ha rommá törik ? jobb esetbe visszaviszi szatyorba rosszabb estet + az, hogy leadja vasba (60ft/Kg) inkább keressétek fel őket és kérjétek vissza a kocsit, ha nem kapjátok meg akkor irány a rendőrség
Senki se írta le, majd én leíom: a kocsit is és a pénzt is elfelejthetitek.
Az utolsó mentsvár lett volna ha szerepel valami ár és fizetésmód a szerződésben. De így azt mondják hogy ajándékba adtátok.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRISSSSSSTTTEEEEEEENNNN
Barnáknak? Eladni? Autót? Utólagos fizetéssel? Párhuzamos univerzumból írsz?
Tehát ha nincs semmi papírjuk (se adásvételi,se semmi),akkor jogilag ők haszonkölcsönbe kapták kipróbálás céljából (rohangálhatsz a rendőrségre, még nagyobb bajban leszel, nyilván mindenki tanúsítja,te sem tagadod, hogy önként adtátok át.
A jogsértés hétfőn fog bekövetkezni,amikor is nem hozzák vissza. Ekkor áll majd meg,nem mint lopás,hanem mint csalás. Hétfőig persze sokminden történhet az autóddal. Ha a személyazonossággal is baj van (megnézted az igazolványon a fényképet? naugye), akkor esélyed sincs,viszont még évekig levelezhetsz parkolócégekkel,autópályakezelőkkel, vas megyei és más rendőrkapitányságokkal az autód ügyében.
Remélem legalább a férjed leellenőrizte a személyi igazolványukon szereplő adatokat, hogy a rendőrségi feljelentést majd a valós vásárló ellen tehesse meg - mert megeshet, hogy egy hajléktalan vagy halott neve lett beírva, aláírás meg hamisítva.
Biztos én is borúlátó vagyok, de ez inkább trükkös lopás, mint autóvásárlás.
Szimplán buták voltatok, már ne haragudj.
Az, hogy egy szerződésen nincsen tanú az nem "rosszul kitöltés", hanem gyakorlatilag érvénytelen a szerződés:D:D:D
Amúgy meg amikor visszajönnek a cigók (már ha visszajönnek), akkor mivel az első példány a vevőnél van, szépen írnak rá tanúkat, meg egy random vételárat, vagy esetleg fent beikszelik, hogy ajándékozás volt az egész.
Rajtatok most jobban felidegesítettem magam, mint azon, hogy a cigányok lopni próbáltak. Mert az szinte már "megszokott".
De hogy ti ennyire nem figyeltek, az valami elképesztő...eddig ki intézte nektek az ilyeneket? Alapvető, hogy tanúkat hívunk akármilyen szerződéshez! A szerződésen az üresen hagyott részeket mindig kihúzzuk tollal, hogy utólag ne lehessen belejavítani.
Talán érvénytelen így a szerződés, ebbe tudtok kapaszkodni, és akkor mehettek a rendőrségre, mert gyakorlatilag ellopták tőletek az autót. Gyanítom azonban, hogy már régen darabokban van az egész kocsi, és a felét már el is adták alkatrészként. Nyilván ezért nem kellett nekik a forgalmi, mert eszük ágában sem volt többet közlekedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!