Eladtuk az autónkat, de úgy, hogy ma elvitte a vevő, és hétfőn fizeti ki az árat. Mi van, ha nem fizetik, vagy visszahozzák a kocsit törötten?
Most komolyan. Miért adtátok oda a kocsit amíg nincs nálatok a pénz? Ha meg van az adásvételi és nincs odaírva ár, és ők (ESETLEG) visszajönnek, akkor kezetekbe nyomhatnak akár 100 Ft-ot, hisz nincs ár írva. Hogy hogy ezek csak most derültek ki? Amikor aláírtátok a papírt, nem néztétek át? Ugye nem több száz ezerről beszélünk? (vagy még többről)
Tudom, hogy nem voltam nagy segítség, de itt már sok jóra ne számíts! :(
az adásvételit személyiről írtátok, vagy bemondásos módszerrel? ha bemondásos módszerrel, akkor most láttuk a hogyan lopjunk kocsit 10 perc alatt 14. epizódját.
van még autótok? így én is vennék, ha széthajtani a mezőn, felgyújtani, majd elvinni vasba is megérni.
Jézusom!
Nincs ár és nincsenek tanúk?
Ne legyen igazam, de a pénznek és autónak is búcsút inthettek.
Megnéztétek, hogy a saját adataikat adják meg? Igazolványukat láttátok?
Szerintem most rögtön menjetek be a legközelebbi rendőrségre és tegyetek feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!