Mindig becsatolod magad?
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 20:13
1/27 anonim válasza:
Igen, évek óta. A mostani kocsimban meg muszáj is, mert egyre hangosabban sípol ha nem kötöm be magam. De ez nem is baj.
2/27 igabcsy válasza:
igen.
Érdekes, mert régen nem így volt. Anno csak akkor kötöttem be a biztonsági övet, ha hosszabb útra mentem. A városi forgalomban pedig nem. Azután olyan kocsim lett, ami rettenetes hangot adott ha nem volt a biztonságiöv bekapcsolva, így rászoktam.
A mostani kocsimban nincs benne ez a hang, de érdekes módon a biztonságiövre annyira rászoktam, hogy már rosszul érzem magam ha nem kötöm be.
Ez valószínű pszichés dolog, mert nem változott meg körülöttem semmi.
De nem bánom, hogy így alakult.
3/27 anonim válasza:
Még nincs jogsim de az anyósülésen mindig bekötöm magam.
4/27 anonim válasza:
igen..nem birom elviselni a sipolást xDxD
5/27 anonim válasza:
Hát én nem mindig. Igaz, én csak utasként szoktam autózni, nincs jogsim, se kocsim. De nagyon nem szívesen kötöm be magam, mert egy nagyon jó barátom azért halt meg, mert be volt kötve. Tudom, hogy többen halnak meg azért, mert nem voltak bekötve, de sajnos ez az élmény annyira megmaradt bennem, hogy félek bekötni magam. Valójában én magam sem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb rizikó.
6/27 anonim válasza:
Utas vagyok,nem mindig, mert van, ahol nincs hátul öv. Tényleg, BKV-n miért nincs? :-)
7/27 anonim válasza:
Az az első mikor beülök az autóba
8/27 anonim válasza:
autóban mindig. motoron nem XD csak hülyülök ám :D amint beszállok a kocsiba, az az első!
9/27 anonim válasza:
Igen.Kinek lenne pénze büntire?Meg az életem is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!