Friss jogsisok! Sokat bakiztok még az elején?
Ezek természetesek. Én is keresztül mentem ilyeneken, amikor 4 éve elkezdtem vezetni. Főleg a lefulladás zöld lámpánál volt rám a jellemző. :)
Aztán idővel belejöttem, és most már jól megy a dolog. Ne izgulj, te is bele fogsz jönni, csak idő (és km) kérdése. :)
Kézifék bent maradt sosem fordult elő, lefulladás oktatás alatt 3x, mind a három a vizsga előtti héten. Azóta talán 5x a két év alatt. Bénázás a forgalomban annyi, hogy nem ugrottam ki egy kissebb helyre, ahova most lazán kimegyek.
Autó pontos méretének rossz megítélése, ilyen oktatáson még talán, de ott sem annyira, inkább a parkolással volt gondom, de azt keveset is gyakoroltuk, itthon meg egy hétig elég sokat parkolásztam vele, tehát azzal sincs gon.
megcsúszás az nem volt, vagyis direkt volt egy, de az sárba, meg nem is sajnáltam az autót, műszaki nélkül voltam vele egy réten, jobb eleje bánta kicsit, de egy órás munkával újra működőképes lett.
Senki nem születik gyakorlott, jól vezető autósként...
Csak kevesen fogadják meg, hogy kezdetben, amikor már friss jogsival egyedül közlekedik, ragasszon fel T betűt..
az olyan ciki, mit szólnak a haverok, szomszédok,..stb..
aki viszont megteszi, annak sokkal könnyebb.. elnézőek, udvariasak, és főleg nem rázzák az öklüket, ha valami nem egy flottul..
Egy hölgy még az autó oldalára is ragasztott T betűt, egy ember sem szólt, vagy dudált rá, pedig néhányszor lefulladt... ma már profi, és nevet az egészen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!