Csak őszintén! Ezek a mai 1.6 turbó benzines autók /astra focus peugeot/ mennyit esznek valójában?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 21:15
1/10 anonim válasza:
A spritmonitor az Astra 1.6 turbóra 9.12-es átlagot dob.
7.5 litertől 12 literig vannak regisztrált átlagfogyasztások.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen de én magyarországi fogyasztásra vagyok kíváncsi.
A német padlógázás autópályás fogyasztás és Svájci vagy Ausztriai hegyvidéki fogyasztás teljesen más mint a Magyarországi síkvidéki
2013. máj. 17. 21:25
3/10 anonim válasza:
Jártál te már bármelyik országban a három közül autóval? :) Én voltam mindegyikben, hidd el, nyugodtan elfogadhatod a spritmonitort referenciának. A németeknél az autópályás átlagsebesség 80-100 km/h a nagy forgalom miatt, Ausztriában és Svájcban pedig feltalálták az alagutakat.
4/10 anonim válasza:
A spritmonitoron én is regisztrálva vagyok két autóval. Akkor most én csalok?
Amúgy mire számítottál kedves kérdező? Többre vagy kevesebbre?
5/10 anonim válasza:
tessék és hogy igaz e vagy nem nem tudom
6/10 anonim válasza:
Ez nálam tuti nem ennyi lenne :P
Ezek szerinte van reklámcikk, vagy bemákolták a forgalmat, vagy tudnak valamit, amint 134 spritmonitor user nem tud :)
8/10 anonim válasza:
Olyan 9-10 litert esznek valójában...
9/10 anonim válasza:
10 et simán valamitől mennie is kell.
10/10 anonim válasza:
Ha normálisan közlekedek, akkor nekem van 11 liter körüli átlagom vegyesben, pedig majd kétszer ekkora motor van a kocsimban. Szerintem a 10-hez már igen csak dolgozni kell jobb lábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!