Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják sokan a Daewookat?

Miért szidják sokan a Daewookat?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősömnek van Daewooja (főleg Kalos, Lanos) és jó formán mindenki csak dicséri, ezzel szemben itt rengetegen szidják? Miért? Egyáltalán használtak ilyen autót? Én kipróbáltam az egyik Kalost, semmivel sem tűnt rosszabbnak mint egy Skoda Fabia vagy egy VW Polo.
2013. máj. 15. 22:57
1 2
 11/12 cselez ***** válasza:
76%

20 éves szerelői tapasztalattal azt tudom mondani, hogy pofás kis városi autók.

De! Nincs gyártói tapasztalat! Ez kiütközik az egész autón.

A motorokkal tényleg nincs több baj mint ha valami Opel típusban lennének, de azért az elavultabb technikával szerelik őket. A kaszni 3 év után erősen korrodálni kezd, főleg ha nincs garázsban! Az úttartás gyalázatos, főleg a Lanos nál! A futómű kb. 10 évvel el van maradva. A kipu. rendszer 3 év után garantáltan leesik róla! A belső tér pedig... hát ízlés dolga, szerintem puritán egy kicsit.

Egy szó mint száz bóvli kategória sajnos. Annyival pedig nem olcsóbb, hogy az ember lemondjon a minőségről.

2013. máj. 16. 23:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én Lanosom 15 éves és utcán parkol, mégsincs rajta egy rozsdafolt sem. Nem tudom honnan veszed, hogy 3 év után korrodálni kezd... A futómű tényleg nem a legjobb útfekvésű, de nagyon strapabíró. Kipufogó szintén elrohad, de azért a 3 év ott is erős túlzás... A belső tér meg minden ilyen idős autónál hasonló. Nem egy mai autóval kellene összevetni...
2013. máj. 17. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!