Kinek van tapasztalata a légterelőkkel/ szélterelőkkel? Főleg a márkák közötti különbségekre gondolok. (a magyar Szatuna cég termékét dicsérik sokan nagyon, illetve a Heko cég terméke állítólag elhajlik, púposodik, stb. , + létezik még Unix márka)
Nekem Heko van mind a négy ablakon.
Semmi bajom vele.
Egy dolog: ahol rendletem (autóhifi és tuning üzelet) ott kérdezték, hogy felrakják e,mert könnyen el tudom törni. Mondtam miért ne. Csomag kibontása után kiderült, hogy nincsenek benne a csomagban a tartó pöckök. Szerencsére nekik volt, berkaták. Ott van, elektoromos ablakot nem zavarja, nem tört el, teszi a dolgát, áldom a fejem hogy megvettem.
Céges L200-on is valami "no name" van. Jó. Abban benne volt minden, én raktam be.
Nekem csak elől van, HEKO. Én tettem be, nem volt benne tartópöcök (bár a leírásban írta is, hogy nincs mert ragasztós). Természetesen az eső miatt fel is jött. Végigkentem sziloval, benyomtam, ablak fel, fölösleget letakarítottam. Megszáradt, tökéletes!
A fagytól sem repedezik (szatuna-n láttam pici repedéseket végig), nagyon jól tart, semmi rosszat nem tudnék rá mondani.
Anyósnak rendeltünk minden ablakra HEKO-t. Felraktuk, pöckös megoldás volt (ezen is volt pici ragasztócsík). Nagyon jól tart, nagyon meg vannak elégedve vele.
Mind a színárnyalat, mind a méret, a funkcionalítás... Semmi rosszat nem tudok rá mondani.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tegnap keresgettem vélemnyeket, hogy ki mit szól hozzá és persze a Szatuna oldalán volták értékelések, mind pozitív (persze nem meglepő, negatív reklám ha van/lenne se kell/kellene/illene oda, hogy rontsa a marketinget)
Egy másik oldalon kezdték el egyszer szidni a Heko-t... "Szerintem az a cikis, ha nem minőségi légterelőket tesznek fel! A Szatuna-nál tetettem fel, de azóta is fenn van az ablakomon, nem hullámosodott meg és nem is görbült el, mint a Heko-s!"
De ebből én is azt vettem ki, hogy Heko-s nem is volt az illetőnek, szóval nem azért lett Szatuna végül, mert a Heko-s pocsék volt és le kellett cserélni... Eleve azt tetette fel és kész... Ezért is gondoltam, hogy csak "szóbeszéd" alapján itélkezett... Heko-sról viszont nem találtam konkrét véleményeket, ezért jöttem fel ide... Utálom ha zúg a lehúzott ablak, ezért is próbálok beszerezni egyet...
Eléggé kilóg és leér? Tényleg áramvonalasan követi az autót? Csikarja az üveg tetejét? (ezt is olvastam)
nekem Heko van 3 éve ugyan olyan mint amikor vetten nem deformálódott el nem szívta ki a nap semmi baja kivenném olyan mint az új am nekem volt benne tartó pöcök a csomagba ,de én nem tettem bele és ahogy észrevettem nem is hiányzik nem csúszik ki ,nem esik le szóval nincs rossz tapasztalatom a pöckök hiánya miatt
am a szatuna az nagyobb + jobban kiáll mint a heko én ezért vettem hekot ,mert jobban néz ki szerintem
Sziasztok!
Én egy Mazda 6-hoz vettem HEKO oldalsó légterelőket, mert az volt az olcsóbb. Gondoltam kipróbálom.
Én kaptam hozzájuk valami kis fém pöcköket amivel jobban oda lehet fogatni a helyére.
Használtam is, mert anélkül egy kicsit mozogtak a légterelők.
A baj az volt vele, hogy az üveget összekarcolta, leszedte a rajta lévő fóliát.
Egyre csúnyább volt. (Lehet, hogy én voltam a béna, és másképp is meglehetett volna oldani.)
Így hát arra gondoltam, hogy legközelebb (következő autómhoz) Szatunát vásárolok.
Én Szatunát találtam közelben, a rugóslemez rögzítést eléggé igénytelennek találtam, hajtogatni is kellett, hogy mindenhol beékelje. 130 felett(német autópályán...) iszonyúan zajos. Ezt leszámítva szerethető.
Haverom autóján láttam/próbáltam német terméket, olyanra cserélem ha rám szakad a bank mert négyszerese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!