A "menők" körében miért annyira az SUV hódít?
Figyelt kérdés
Régebben akik menők, gazdagok voltak, azok általában sportautóval jártak. Hány filmben is látható volt, hogy a gyáros fia Porsche 911-essel jár. Azok a kocsik annyira stílusosak, van charme-juk, tényleg igazi kis különc, "kilógok a sorból" autók. Ma meg mindenki ezekért a böszme vasszörnyekért bomlik, pedig olyan sok van belőlük az utakon, hogy én mér meg sem fordulok, ha látok eg ML-t X5-öt, de valahogy a Cayenne sem dobogtat meg. Mi okzta ezt az átértékelődést? Tényleg a böszme dögök lettek a tehetősek kedvencei és ez egy megváltozott nézőpont a régi , sportkocsikedveléshez képest?2013. máj. 15. 07:03
11/13 anonim válasza:
Nekem ha lenne pénzem, inkább vennék egy ilyen drága SUVot, mint egy sportkocsit. Mert praktikusak, kényelmesek, nagyon erősek, birnak is menni, és van tekintélyük is, ha ez számit.
12/13 anonim válasza:
Azért mert egy lapos sportkocsival a szar útjainkon leszakadna a veséjük.
13/13 anonim válasza:
Nekem se jönnek be, olyan cigány maffiózó gőgös rongyrázó stílust képviselnek nálunk.... csicsás minél nagyobb dög legyen annyi a lényeg. Vegyél ikaruszt ha a méret a lényeg, szerintem egy 5-ös BMW vagy CLS merci, esetleg RS4 audi sokkal stílusosabb mint egy ilyen batár, és az se kényelmetlen, csak nem kilátóból vezetsz, mellesleg sokkal jobban is mennek ugyanazzal a motorral mivel nem 2,3-2,5 tonna hanem csak 1,7-1,8...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!