Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A "menők" körében miért...

A "menők" körében miért annyira az SUV hódít?

Figyelt kérdés
Régebben akik menők, gazdagok voltak, azok általában sportautóval jártak. Hány filmben is látható volt, hogy a gyáros fia Porsche 911-essel jár. Azok a kocsik annyira stílusosak, van charme-juk, tényleg igazi kis különc, "kilógok a sorból" autók. Ma meg mindenki ezekért a böszme vasszörnyekért bomlik, pedig olyan sok van belőlük az utakon, hogy én mér meg sem fordulok, ha látok eg ML-t X5-öt, de valahogy a Cayenne sem dobogtat meg. Mi okzta ezt az átértékelődést? Tényleg a böszme dögök lettek a tehetősek kedvencei és ez egy megváltozott nézőpont a régi , sportkocsikedveléshez képest?
2013. máj. 15. 07:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem ha lenne pénzem, inkább vennék egy ilyen drága SUVot, mint egy sportkocsit. Mert praktikusak, kényelmesek, nagyon erősek, birnak is menni, és van tekintélyük is, ha ez számit.
2013. máj. 15. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért mert egy lapos sportkocsival a szar útjainkon leszakadna a veséjük.
2013. máj. 15. 17:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem se jönnek be, olyan cigány maffiózó gőgös rongyrázó stílust képviselnek nálunk.... csicsás minél nagyobb dög legyen annyi a lényeg. Vegyél ikaruszt ha a méret a lényeg, szerintem egy 5-ös BMW vagy CLS merci, esetleg RS4 audi sokkal stílusosabb mint egy ilyen batár, és az se kényelmetlen, csak nem kilátóból vezetsz, mellesleg sokkal jobban is mennek ugyanazzal a motorral mivel nem 2,3-2,5 tonna hanem csak 1,7-1,8...
2013. máj. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!