Milyen kombi autót vegyek?
Figyelt kérdés
2008-2010-es évjáratból (2 millió forintig), Focus, Megane, Astra vagy Oktavia? Esetleg más tipp?2013. máj. 15. 06:38
1/5 anonim válasza:
Benzin vagy diesel?Én is hasonló árban keresek.
A felsorolt tipusokból az octavia a legjobb,de sajnos abból ennyiért nem igazán kapsz jó darabot.
Astra van ennyiért, bár sok a céges szemét.
Focus 1.6 jó választás lehet,de nem a leharcolt rendőrségi verdák.
Bejöhet még a képbe a Golf V kombi
2/5 Vizéli László válasza:
Nekem a fent említettek közül nincs tapasztalatom, de talán kibővíthetitek a listát a Kia Ceed kombival is. Nekem 2007-es riom van, nincs rá egy szál panaszom se. Az egyik főnökömnek van ceed ő sem panaszkodott rá. Nézzetek népítéletet hátha megtetszik az a modell is.
3/5 anonim válasza:
ceed, és hyundai i 30 is jó, csak az 2misiig nem kapható sajnos.
Nézem őket én is, de nincs.
1. voltam
4/5 gkol1 válasza:
ÜDV. Vagy Astra vagy OKtavia de h választani kell azt mondom az oktavia VW gurcsival a Skodak jó gepek opelből meg szerintem nagyon sok van majdnem annyi mint Susuki.
5/5 anonim válasza:
sajnos az opel a h astrával nem alkotott nagyot.olcsó,de pl az ZXE kódú motorkban a feszítő beteges, sajnos. Mo-n nem igazán cserélik gariba, ráadásul bajt okozhat.
Octavia. Egy jó II-es octavia, 1.6 benzin, vagy 1.9 tdi motorral.
Igaz nehéz találni. Sajnso cirka fél éve keresek. Ha találok egyet, nagyjából el is viszik.Sok a sérült, agyon hajtott darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!