Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Szerintetek ez megérte a...

Dedd kérdése:

Üdv! Szerintetek ez megérte a vételt? Önindítója nem működik,130ért hoztam el. Mennyit megy egy ilyen? Milyen ár a reális?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 23:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azt mondja a gyerek, hogy szívócsonkot vett bele, meg karburátor lett kitisztítva és hogy az önindító működik csak lemerült az aksi, ez így reális?
2013. máj. 14. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Már a rossz akku miatt se éri meg az árát. Mit számít, hogy vett másik szívócsonkot? az nem értéknövelő, az alap , hogy jó legyen benne! Nagyon max 100at ér!
2013. máj. 14. 11:51
 13/16 A kérdező kommentje:
hát ez nagyon gáz, 30 rugóval lehúzott akkor, ez még elmegy tanulópénznek, krvaélet. Na de egy ilyen 16 éves motor meddig lesz még jó? Nagyon öregnek számít? Egyébként jól húz, és nem nagyon értek hozzá de nem tűnik rossznak. Szóval a régisége nagyon nagy hátrány ?
2013. máj. 14. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem a kor számít, hanem az állapot! Nemhiába járkálnak még vígan a Simson-okkal, pedig van köztük már 40 éves darab is.

Amíg van hozzá alkatrész, bármilyen motort helyre lehet hozni.

2013. máj. 14. 12:07
 15/16 A kérdező kommentje:
hát ezzel kicsit megnyugtattál, mert kínlódok az idegtől, hogy hogy hagyhattam így átdobni magam... remélem nem lesz semmi gond vele egy jó ideig. egy rúgásra rögtön indul amúgy, és nincs leharcolva nagyon, de hát hozzáértővel kell vásárolni..
2013. máj. 14. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk 130.000at én se biztos, h adtam volna érte, DE..

sztem nem lesz vele semmi probléma mostanában :)

A karbi tisztítás meg parasztvakítás..

2013. máj. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!