Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 320D 2004-es jó választás...

Bmw 320D 2004-es jó választás lenne? Link.

Figyelt kérdés

[link]

Nagyrészt városi használatra és 6 km-es pályai használatra kellene!

Napi 20 km-t megyek.

Jó választás lenne?

2013. máj. 12. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

de ez lutri, sose tudni mi a gond és mi nem. azt se mondtam h a Dieselekkel csak gond van, inkább általában-ról van szó. hiszen sokaknak 100 ezer után sincs gond a használtautóval, párezres dolgokon kívül.

99-es benzinesem 215 ezerrel vettem osztrák múlttal augusztusban. ami cserés volt az 2 szimmering, 1 termosztát meg 2 stabi rúd. a szélvédő alatti műanyagot csak azért cseréltem még mert el volt öregedve. semmi más egyéb gond nincs vele, az M43-as motor meg a világból kivisz, ráadásul láncos és nem szériahibás (ellentétben pl egyes X5-ösökkel ahol elszakadhat a lánc és viszi magával a motort is).

2013. máj. 12. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fél az ember a vásárlástól akkor vannak szakszervizek amik kb 40 000 forintért átnézik a főbb elemeket, és ha jónak találják akkor adnak rá garanciát. És ha ez sikerül akkor már szerintem lehet a diesel mellett is nyugodt szívvel dönteni.
2013. máj. 12. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!