Autót vennénk. Nem volt még ilyenünk, szóval vélemény kéne róla. Előnyök, hátrányok?
2013. máj. 12. 13:52
1/3 anonim válasza:
éhes fajta.nem éppen német árú szervíz.ellenben megbízható, kénylemes.
2/3 A kérdező kommentje:
Olajat, üzemanyagot eszi? Azt hallottam, hogy 100000km után "teljesen elromlik" ez igaz? Neked ilyen van? Köszi a választ:)
2013. máj. 12. 14:43
3/3 anonim válasza:
Nekem ilyen autom van. 2008-ban vasaroltam, napi 80-100 km-et megyek vele. A kotelezo dolgokon kivul eddig egyetlen egyszer kelett szervizelnem, akkor is egy 5 ezer forintos kabelt kelett cserelnem. Ritka megbizhato auto. A vegyes fogyasztasa nekem 10-11 liter (automata valto). Az egyetlen hatrany talan pont ez. Bar egy ilyen kaliberu auto ennyit fogyaszt. Esetleg ha erdekel, akkor a helyedben meg az 520d-ket neznem, ugyanebben az evjaratban. Azok manualis valtoval elmennek 6 literbol, sot fogyasztasoptimalizalo chippel 5-re is lefaraghato. A teljesitmeny pedig csak 19 LE-vel kevesebb. Bar amennyiben chipelsz, ugy a teljesitmeny felemelheto 209 LE-re. Ha kerdesed van szivesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!