Mitsubishi, Volkswagen, Opel, Seat előnyök és hátrányok?
Melyik típusnak mik az előnyei és hátrányai?
Saját tapasztalatok is jöhetnek :)
Opel, Vw. Ezek nagyon jók. Olcsó hozzájuk az alkatrész és minden szerelő meg tudja őket javítani.
A Mitsu-ról ezek nem mondhatók el...
"Opel, Vw. Ezek nagyon jók. Olcsó hozzájuk az alkatrész..."
Korábban én is ebben a tévhitben voltam. A régebbi típusokhoz lehet hogy olcsó. Sok az utángyártott alkatrész és bontóban is kaphatsz hozzá sok mindent.
Nekem egy lassan 8 éves H Astrám van. A héten eltört egy kis műanyag légterelő a szellőztető rendszerben anyagfáradás miatt. Ez a kis műanyag darab beleesett a ventilátorba és teljesen lefogta azt. így nem volt hűtés, emiatt kiégett a fokozatokat állító ellenállás. A szerencse, hogy a ventilátor motorja nem égett le.
Így a javítás a legolcsóbb utángyártott alkatrészekből munkadíjjal kerek 100.000Ft volt.
Az egyik fényszóróm is cserére szorul, sajnos nem javítható. 1 db fényszóró a legolcsóbb helyen 150.000Ft.
Ez minden szerintem csak nem olcsó.
VW és Seat szinte ugyan az.(2002-től tuti)
Ugyan az a motor, elektronika, csak a kasztni más.
Nekem opel nem jön be,Sok az apró nyűgje, amik idegesítőek lehetnek.
Mitsubishi. L200-assal járok (céges) nincs vele gond, de ha kell hozzá valami, baromi drága.
3.seatom veszem. Hibátlanul ment eddig kettő (több mint 400ezer km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!