Ti melyiket választanátok?
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
Nekem a BMW-k önnek be a legjobban. De azért kérdeztelek meg titeket is hogy melyikről mi a véleményetek. Vagy ha tudtok jobbat/szebbet ami ebben az árkategóriában van nyugodtan küldjétek. Köszönöm!
nézd meg ezeket a linkeket. szerintem az audinak és a bmwnek is ehhez képest nem annyira sporotos és szerintem kicsit megkopott és elavult a dizájnja, csak azért írom ezt, mert anno én is dilemmáztam a bmw nekem is tetszett csak azokat a kis újgazdag gyerekek 3-4 éves korukig valamelyik diszkó előtt, tisztelet a kivételnek lelakják raktál föl vectra c-t hasonlítsd össze a többivel, szerintem ég és föld a különbség, nem is beszélve arról, hogy olcsóbb fönntartani:
van belőle "cica" lámpás és "kocka" lámpás
itt egy tesz video is:
remélem segítettem valamit, de a döntés a tiéd, ha van sok pénzed a fenntartásra akkor a föntiek közül bármelyik mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!