Milyen autót vegyek?
Üdv!
Elérkeztem oda hogy megengedhetem magamnak az autót, de nem tudok választani a tanácsotokat kérem. A rá szánt pénz durván 2 millió forint, legyen benzines, manuális, lehetőleg 2 literes motor vagy a felett ( a fogyasztás része olyan 8 maximum 9l ). Lehetőleg 5 ajtós , az évjárat olyan '98 vagy 2000 környéke. Amit én néztem azok BMW 318i vagy 528i , ezek a kritériumok alapján mit ajánlotok ? Ami szóba nem jöhet az alfa romeo, és a francia gyártmányú autók a többire vevő vagyok. A másik kérdésem hogy külföldről mennyire érdemes autót behozni? Pl. Németországból? Előre is köszönöm.
Tudom nekem is tetszik de mégis egy honda acord sedánt vetem és csak azért mert az utastere nagyobb valamivel nagyobb a mazda 6tól
Amúgy a mazda 6-ból nekem a kombi tetszik
A teljesítmény adót, regisztrációs adót és még sok mindent itt ki tudsz számolni. Itt nézz körül nagyon jó oldal.
Én ennyi pénzért németet ajánlok, Audi tulaj és párti vagyok ezért ajánlom szerintem nagyon jó. Nekem egy 2003-as A4 1.9 TDI-m van automata. 1,5 millióért vettem 2 hónapja.
Hosszú távra dízel jobban megéri. 2 millióért meg már jó állapotú 2003-4 körülieket kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!