Elérkeztem oda hogy megengedhetem magamnak az autót, de nem tudok választani a tanácsotokat kérem. A rá szánt pénz durván 2 millió forint, legyen benzines, manuális, lehetőleg 2 literes motor vagy a felett ( a fogyasztás része olyan 8 maximum 9l ). Lehetőleg 5 ajtós , az évjárat olyan '98 vagy 2000 környéke. Amit én néztem azok BMW 318i vagy 528i , ezek a kritériumok alapján mit ajánlotok ? Ami szóba nem jöhet az alfa romeo, és a francia gyártmányú autók a többire vevő vagyok. A másik kérdésem hogy külföldről mennyire érdemes autót behozni? Pl. Németországból? Előre is köszönöm.
Ez a 2 liter feletti motor és 9 alatti fogyasztást benzinesnél elfelejtheted. Országúton esetleg összejön, városban biztosan nem. Viszont két millából már egész pofás 320d-t levet venni :)
2013. máj. 11. 15:19
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Hondával az a baj hogy 3 ajtós és nekem sokat kéne utaznom nem egyedül és sok cuccal mivel külföldön élek.
2013. máj. 11. 15:22
4/14 A kérdező kommentje:
Igen a 320d-t én is néztem :) Ez lenne az első autóm szóval az ügyintézésbe elég kezdő vagyok, szóval ha külföldről hozom be akkor van a regisztrációs adó amivel mehet a forgalomba bár nem élek otthon szóval ezt lehet nem is érdemes megcsinálni ? biztosítás oké, viszont amit nem értek az a teljesítmény adó ? arra tudok olyan oldalt ahol ki lehet online számolni? ( mint pl a reg adót vagy biztosításokat )
2013. máj. 11. 15:25
5/14 anonim válasza:
Nem értem, mi az hogy nem élsz otthon? Magyarországon élsz vagy sem ? :P
Külföldről behozott autónál kell regisztrációs adót fizetni.
2013. máj. 11. 15:39
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit félreérthető volt, nem élek otthon és nem is szándékozok 1 hónapnál többet tartózkodni otthon éves szinten , ebben az esetben egy német rendszámú autóval lehet közlekedni abban az időben anélkül hogy megbüntessenek ? Ahol most élek van bejelentett lakcímem szóval ide kéne megcsinálni a regisztrációt de az meg horribilis összeg :(
2013. máj. 11. 15:46
7/14 anonim válasza:
Alfa Romeo 156 SW, 1.9 JTD motorral. Én ilyen paraméterek mellett azt vennék. Itt tudsz válogatni: [link]
2013. máj. 11. 16:09
8/14 anonim válasza:
Ha enyit mész szerintem is valami dízelt kéne nézned azoknak sokal kedvezőbb afogyasztása és pont ahosszú utakra letek kitalálva
ezek amiket linkeltem nagy kényelmes autók szóval kiválók hosszú utakra
2013. máj. 11. 16:15
10/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, az alfa romeot meg azért nem támogatom mert igen gyorsan tönkremegy, szép autó , belső kialakítás is gyönyörű de az olaszok nem arról híresek hogy precíz munkát végeznek az autókon :) ( azt hiszem fifth gear műsorban volt erről szó hogy, hogy egy kapcsolatot épitesz ki a kocsiddal ( alfa romeo ) mert több időt töltesz a szervizeléssel ) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!