Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Elérkeztem oda hogy megengedhetem magamnak az autót, de nem tudok választani a tanácsotokat kérem. A rá szánt pénz durván 2 millió forint, legyen benzines, manuális, lehetőleg 2 literes motor vagy a felett ( a fogyasztás része olyan 8 maximum 9l ). Lehetőleg 5 ajtós , az évjárat olyan '98 vagy 2000 környéke. Amit én néztem azok BMW 318i vagy 528i , ezek a kritériumok alapján mit ajánlotok ? Ami szóba nem jöhet az alfa romeo, és a francia gyártmányú autók a többire vevő vagyok. A másik kérdésem hogy külföldről mennyire érdemes autót behozni? Pl. Németországból? Előre is köszönöm.

2013. máj. 11. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
[link] ehez mit szólsz? :)
2013. máj. 11. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez a 2 liter feletti motor és 9 alatti fogyasztást benzinesnél elfelejtheted. Országúton esetleg összejön, városban biztosan nem. Viszont két millából már egész pofás 320d-t levet venni :)
2013. máj. 11. 15:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Hondával az a baj hogy 3 ajtós és nekem sokat kéne utaznom nem egyedül és sok cuccal mivel külföldön élek.
2013. máj. 11. 15:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen a 320d-t én is néztem :) Ez lenne az első autóm szóval az ügyintézésbe elég kezdő vagyok, szóval ha külföldről hozom be akkor van a regisztrációs adó amivel mehet a forgalomba bár nem élek otthon szóval ezt lehet nem is érdemes megcsinálni ? biztosítás oké, viszont amit nem értek az a teljesítmény adó ? arra tudok olyan oldalt ahol ki lehet online számolni? ( mint pl a reg adót vagy biztosításokat )
2013. máj. 11. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi az hogy nem élsz otthon? Magyarországon élsz vagy sem ? :P

Külföldről behozott autónál kell regisztrációs adót fizetni.

2013. máj. 11. 15:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit félreérthető volt, nem élek otthon és nem is szándékozok 1 hónapnál többet tartózkodni otthon éves szinten , ebben az esetben egy német rendszámú autóval lehet közlekedni abban az időben anélkül hogy megbüntessenek ? Ahol most élek van bejelentett lakcímem szóval ide kéne megcsinálni a regisztrációt de az meg horribilis összeg :(
2013. máj. 11. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Alfa Romeo 156 SW, 1.9 JTD motorral. Én ilyen paraméterek mellett azt vennék. Itt tudsz válogatni: [link]
2013. máj. 11. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha enyit mész szerintem is valami dízelt kéne nézned azoknak sokal kedvezőbb afogyasztása és pont ahosszú utakra letek kitalálva

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Toyota avensis

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy mazda 6

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 11. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:
ezek amiket linkeltem nagy kényelmes autók szóval kiválók hosszú utakra
2013. máj. 11. 16:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, az alfa romeot meg azért nem támogatom mert igen gyorsan tönkremegy, szép autó , belső kialakítás is gyönyörű de az olaszok nem arról híresek hogy precíz munkát végeznek az autókon :) ( azt hiszem fifth gear műsorban volt erről szó hogy, hogy egy kapcsolatot épitesz ki a kocsiddal ( alfa romeo ) mert több időt töltesz a szervizeléssel ) :D
2013. máj. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!