Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül fenntartani...

Mennyibe kerül fenntartani egy robogót?

Figyelt kérdés
Honda Pal (50cm3) 1995
2009. szept. 29. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2-3 litert fogyaszt 100km-en, 2000 kilométerenként kötelező szerviz (6-10 000 ft),plusz az olaj, biztosítást kell rá kötni, a www.netrisk.hu-n megkötheted, és kb ennyi.
2009. szept. 29. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát a 95-ös évjáratot már nem hiszem,hogy kötelező szervizbe kéne vinni :).Kell biztosítás,ami azt hiszem 4000 ft körül van egy évre(nem biztos,nekem két éve volt akkor 3600 at fizettem)tankolsz bele és kész.esetleg a javítás ha elromlik.
2009. szept. 29. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ok, nem kötelező szerviz, hanem időszakos karbantartásra gondoltam Úgy mint hajtáslánc ellenőrzése, gyertya hézag és kábelek ellenőrzése, karburátor tisztítása, levegőszűrő cseréje, guminyomás, lámpák, fékek tisztítása, kötőelemek ellenőrzése... szóval van mit ellenőrizni, nem kell megváni, míg elromlik, mert akkor tényleg megugranak a fenntartási költségek. :)
2009. szept. 29. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat úgy 2-3 liter a fogyasztás hogy nem nyélgázzal igaz?
2009. szept. 29. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
3 liter a minimum, de mehet bele 4-5 is csuklótól függően. És vannak húzós alkatrészárak mint általában a japánoknál, haver a DIO-jára pár év alatt majdben 100e-t burított.
2009. okt. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!