Milyen első autónak?
18/F Vagy egy audi a4 , bmw 3 vagy egy rover 75
Kb 7-8 évesek és 80.000 km van bennük , árban a rover ilyen 400.000-al mulja alá a többit , ami szerintem elég meggondolandó , (autómata váltó van mindegyikbe).
Durván 2.5 millió rá a keretem.
én 21 éves vagyok és most sincs :D
most jelenleg egy gitárra sincs pénzem
hát öcsém....vanilyen :D menjél el dolgozni
amúgymeg honnan tudjátok h a kérdező nem dolgozott e meg ezért a pénzért???
az én barátom is úgyvett sportkocsit, h 1 évig éjjelnappal gürizett, míg a felét összespórolta, a maradékot meg odaadták a szülei....hát de istenem....akik megtehetik, miért ne tennék???? ettől ők nem rosszabb emberek, mint az akinek van pénze, viszont az irigy embernél nincsen rosszabb....
Én pl nem vagyok irigy , csak nem igazán bírom mikor 18éves p*csök írnak ide h ,,anyuci meg apuci pénzéből milyen kocsit tudok venni?"...
Elég valószínű amúgy h 18évesen 2.5milliót keresett össze ...:)
te most komolyan azzal jössz h azért nemelég érett, mert 3 autó közül nemtud választani?:D
sztem éppenhogy ezaz érettség jele, h kikéri mások véleményét, h mi a véleménye a 3 autóról, ugyanis nem hasraütésre választ kocsit, "merazjólnézki" alapon.
Anyuci , meg apuci pénzéről annyit ,hogy az első kis sunyi munkapénzemet mikor nagyfatertól megkaptam , 14 évesen tőzsdén befektetten és kb 1.5 év tanulás után elkezdtem elérni a sikereket , és most már tettem annyitt félre a nyereségekből , hogy bírjak magamnak venni egy verdát.
Szóval boccs.
Szia!
Ne vitatkozz velük, nem érdemes! :)
Ha engem kérdeznél, (bár lány vagyok) akkor én az Audira szavazok. Nekem egy ezeréves 80-asom van de még egyetlen rohadás sincs rajta. Tuti jó anyagból vannak. Motorikusan tökéletesen működik, pedig már majdnem annyi km van benne, mint egy rakétában. :) Kopóalkatrészeken kívül még szinte semmit nem kellett benne cserélnem. Bár az is igaz az enyém egyszerű kis kéziszivatós, karburátoros... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!