Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első autónak?

Milyen első autónak?

Figyelt kérdés

18/F Vagy egy audi a4 , bmw 3 vagy egy rover 75

Kb 7-8 évesek és 80.000 km van bennük , árban a rover ilyen 400.000-al mulja alá a többit , ami szerintem elég meggondolandó , (autómata váltó van mindegyikbe).

Durván 2.5 millió rá a keretem.

2009. szept. 29. 15:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

én 21 éves vagyok és most sincs :D

most jelenleg egy gitárra sincs pénzem

2009. szept. 29. 16:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

hát öcsém....vanilyen :D menjél el dolgozni

amúgymeg honnan tudjátok h a kérdező nem dolgozott e meg ezért a pénzért???

az én barátom is úgyvett sportkocsit, h 1 évig éjjelnappal gürizett, míg a felét összespórolta, a maradékot meg odaadták a szülei....hát de istenem....akik megtehetik, miért ne tennék???? ettől ők nem rosszabb emberek, mint az akinek van pénze, viszont az irigy embernél nincsen rosszabb....

2009. szept. 29. 16:30
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Én pl nem vagyok irigy , csak nem igazán bírom mikor 18éves p*csök írnak ide h ,,anyuci meg apuci pénzéből milyen kocsit tudok venni?"...

Elég valószínű amúgy h 18évesen 2.5milliót keresett össze ...:)

2009. szept. 29. 16:35
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
nem tudom miért jön mindenki az irigységgel!Egyszerűen ha azt sem tudja eldönteni milyen autója legyen akkor nem érett a döntésekre és nem való neki a 150-200 LE kocsi mert nem csak magát nyírja ki hanem az ártatlanokat is.először nőjön fel.ja és a főoldalon akaratlanul végig kell olvasni ahogy szét spamelik az oldalt ugyanazokkal a kérdésekkel.
2009. szept. 29. 16:36
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

te most komolyan azzal jössz h azért nemelég érett, mert 3 autó közül nemtud választani?:D

sztem éppenhogy ezaz érettség jele, h kikéri mások véleményét, h mi a véleménye a 3 autóról, ugyanis nem hasraütésre választ kocsit, "merazjólnézki" alapon.

2009. szept. 29. 16:40
 16/28 A kérdező kommentje:

Anyuci , meg apuci pénzéről annyit ,hogy az első kis sunyi munkapénzemet mikor nagyfatertól megkaptam , 14 évesen tőzsdén befektetten és kb 1.5 év tanulás után elkezdtem elérni a sikereket , és most már tettem annyitt félre a nyereségekből , hogy bírjak magamnak venni egy verdát.

Szóval boccs.

2009. szept. 29. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én, ha tehetném, A4-est vennék, de újat én sem vennék semmiképpen. Esetleg még egy kis Volvo okozna örömet.
2009. szept. 29. 17:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne vitatkozz velük, nem érdemes! :)

Ha engem kérdeznél, (bár lány vagyok) akkor én az Audira szavazok. Nekem egy ezeréves 80-asom van de még egyetlen rohadás sincs rajta. Tuti jó anyagból vannak. Motorikusan tökéletesen működik, pedig már majdnem annyi km van benne, mint egy rakétában. :) Kopóalkatrészeken kívül még szinte semmit nem kellett benne cserélnem. Bár az is igaz az enyém egyszerű kis kéziszivatós, karburátoros... :)

2009. szept. 29. 17:07
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
Én a BMW 3-ast ajánlanám.De úgy készülj,hogy megveszed 60 rugó átírás 250 azonnali ráköltés.Mint/majdnem/minden használt autóra.Mert senki se frissen szervízelve kopp tökéletesen adja el a kis szerkezetet.Utána meg gázt bele.Másnéven szóval tegyél félre 3-400-at az azonnali költésekre.
2009. szept. 29. 17:08
 20/28 A kérdező kommentje:
A lényeg , hogy egyik se egy tipikus vacak , de valószínű az lesz amelyik jobb állapotba van , és amelyikre jobban meg tudok alkudni :)
2009. szept. 29. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!