Milyen első autónak?
18/F Vagy egy audi a4 , bmw 3 vagy egy rover 75
Kb 7-8 évesek és 80.000 km van bennük , árban a rover ilyen 400.000-al mulja alá a többit , ami szerintem elég meggondolandó , (autómata váltó van mindegyikbe).
Durván 2.5 millió rá a keretem.
Tudom , hogy ennyiért mi minden mást tudnék venni , de engem csak ez a 3 érdekel , vagy valami nagyon hasonló .
Suzuki ,skoda , fiat és a társaik nem izgatnak.
ma 15:41
egyetértek
vegyél ladát :D
KERETED?!
Anyuci meg Apuci pénzéből aztán lehet KERETED..vegyél valami játék kamiont az való neked.
ajjj, csak b@ssza az agyukat h nekik nemvolt 18 évesen kocsijuk. és nembírják ki, muszáj beszólni vmit, mert ettől megnyugodnak....hagyd rájuk, az ilyen válaszokkal leszerepelnek, magukat minősítik, sokkal szánalmasabb emberek lesznek a válaszaik által, mint amilyennek téged gondolnak.
nos én az audi és a rover között gondolkodnék. audot azért, mert jó autó, akárki akármit is mond, rovert viszont azért, mert, hiába múlja alul a többieket árban, az nemjelenti azt h szarabb lenne. ésígy maradna pénzed felújítgatásokra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!