Kit miért kaszáltak el forgalmi vizsgán?
Budapest
Nem néztem rá "állítólag" a bicikli útra.
első kanyarban megbuktam kb 4percet vezettem...
(pénzlehúzás)
BP
-Rendezvény miatt sárgán villogó jelzőlámpáknál egy nyamvadt kis utcáról nem mertem határozottan bepofátlankodni a főúton erősködő autók közé. "így holnaputánig is itt ülhetnénk", mondta a vizsgabiztos. Biztos...
-"Relatíve" gyorsan hajtottam be egy jobbra levő kis utcába. De belátható volt, láttam, hogy semmi veszély... Nem beláthatónál lassabban mentem volna. Volna...
-Egy kisteherautóba rakodtak, és nem látszott a behajtani tilos tábla. Pedig az egyenes utca további részébe tilos volt behajtani. Teljesen jogos volt, hogy ott meghúztak, hisz jöhettek volna velem szembe...
-A 4. vizsgám kb hibátlan volt. :-)
Tatabánya.
Az első hozzászólóhoz hasonlóan, bicikli út figyelembevétel "kihagyása"
Második próbálkozásnál "állítólag" az autópályán rángattam a kormányt.
Pécs, 13 éve.
Városban sávváltáskor a megszűnő külsőből, a belsőbe akartam menni. Tükörbe belenézek a közelemben sehol senki. Kirakom az irányjelzőt, behúzódok. Állítólag a vizsgabiztos szerint a mögöttünk jó 60-70 méterre jövő trabantos egy tized másodperccel előbb rakta ki az indexét mint hogy én lenyomtam volna az indexkart. Így le kellett volna állóra fékeznem, megvárnom amíg ideér és elmegy.
Mondjuk így sem zavartam a legkisebb mértékben sem. Olyan messze volt, hogy még a gázról se kellett felemelnie a lábát.
A vizsgabiztos ekkor nem szólt semmit. Végigcsináltuk az útvonalat, plusz utána a privát ügyei intézésére el kellett fuvaroznom erre-arra a városban. Utána mondta, hogy találkozunk legközelebb.
Szerencsére utána már nem őt fogtam ki.
Debrecen.
Engem nem kaszáltak el, elsőre meglett, hibátlanul.
Kecskemét kb. 1 hónapja
Engem nem kaszáltak el, elsőre sikerült. De az előttem lévő ismerősöket ilyen indokokkal húzták meg, hogy nem elég magabiztos a vezetése, relatíve gyorsan hajtott be egy kereszteződésbe vagy olyanért, hogy a vizsgabiztos bealudt későn mondta az irányt és nem tudott befordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!