Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ugrott ekkorát a fogyasz...

Miért ugrott ekkorát a fogyasztásom?

Figyelt kérdés
tehát van egy épített motorom, romet pony simson star blokkal, és eddig nem tudom hogy pontosan milyen karburátor volt rajta, de úgy néztem hogy 55-ös főfúvóka volt benne, a számot leolvasva róla, de nem lehetett pontosan kiolvasni, de ilyesminek olvastam, na de az a karburátor eléggé szét volt kopva, és tettem rá egy sokkal újszerűbbet, 16N1-8-as karburátort, és a szakkönyv azt írja elő hogy ebbe 72-es főfúvóka kell bele, és 72-est tettem bele, és tegnap a 2 liter benzint pillanatok alatt elmotoroztam, sokat mentem max gázon, meg mindig úgy gyorsítottam ahogy csak bírtam, mindig csutka gázt húztam, kb 60-65 km/h-vel tud menni a motor, de nagyon sokallom a 2 liter benzint 40 km-re, kb 40 km-et mentem vele, sok elindulás, sok lassítás, és amint írtam mindenhol max gázt húztam neki, a kicsi kerekek és a 72-es főfúvóka miatt fogyaszt ennyit? eddig is kicsik voltak a kerekek, csak nyílván 55-es főfúvóka volt benne, akkor közel sem fogyott el ennyi benzin....
2013. máj. 6. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Válaszoltál magadnak a kérdésedre.
2013. máj. 6. 11:40
 2/5 A kérdező kommentje:
igen válaszoltam, csak meg kellene erősíteni, fogyaszthat egy pár számmal nagyobb főfúvókájú motor ilyen sokat? mikor kisebb főfúvóka volt benne akkor is volt hogy ugyanígy mentem vele, és feleennyit fogyasztotta, ja és homokban, földesúton motorozok vele, mert nem forgalomba való!
2013. máj. 6. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem egy pár számmal, hanem kb a harmadával nagyobb főfúvókád van most. Nyilván érezhetően többet fogyaszt így.
2013. máj. 6. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért 2 liter sehogysem tud lecsúszni a torkán! A gyújtás rendesen be van állítva? Nincs utógyújtáson? Milyen kipufogó van rajta? Tedd a kipufogó végéhez a kezed, és húzz egy nagy gázt! Benzin pöttyös (nedves) lett a kezed? Pucold ki a légszűrőt. Tegyél bele egy 60-as főfúvókát.

Várjuk a fejleményeket...

2013. máj. 6. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A szembe szél talán kicsit növel a fogyasztáson, de a magyaros ételkultúrának köszönhető tömeggyarapodásnak nincs befolyása a fogyasztásra.

A csutkagáz-satufék, indulás-megállás üzemmód sokat dob a fogyasztáson.

Azt mondom tegyél bele 60 -as vagy 62 -es főfúvókát.

Ha meg elfogy a benzin, önts bele PÁLINKÁT :D

2013. máj. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!