Melyik Kresz felkészülési programok jók?
Kresz egyéni gyakorlóprogram v.2.81 (tényleg ebből vizsgáztatnak?)
Vagy esetleg valami mást ajánlotok?!
"egy kereszteződésben nem képesek felmérni még aztse hogy milyen messzevan egy autó vagy kinek van elsőbsége "
Hát, b@szdmeg, az nem is a gyakorlóprogramon, de nem is a könyvön múlik!
"És ez aprogramos baromság skban hozzá járult ahoz hogy afiatal suhancok egyre töb balesetet okoznak na jó persze az is hozzájárúl ahogy amai oktatók tanítják avezetést nem baj ha esik aha jeges az út mennyél amegengedettell mert feltartod aforgalmat na erről van itt szó akreszprogram nem fogja elmagyarázni nekd hogy milyen időjárás körűlmények közöt milyen sebességgel lehet menni de mindegy csak vigyed amagadét."
Ebből lóf.szt nem értettem, de jeges úton nem 60-nal kellene menni, ha a táblán 60 van. A programos baromságról még annyit, hogy a magadfajta idióták is ezzel a programmal tanulnak, meg az 60 éves kivénhedt üzletemberek is.
"Ja és mégegyszer kösz hogy beszóltál ahelyesírásos vackoddal meg anyelvtankönyveddel ahelyet hogy a nyelvtan könyvet olvasd inkább egyszer olvasd átt akresz könyvet hidd el sok hasznos dolog van bene a francokat aszámítógépekbe :)"
Má' ne is haraguggyá', de ha ennyire utálod a számítógépet, akkor minek mereszted a popódat előtte egész nap? Állandóan írod a baromságaidat itt gyikon, legyen éjfél, dél, vagy este 8.
Illetve légy oly szíves, ne te ajánljad nekem a nyelvtankönyvet! Jobban rászorulnál, ahogy észre veszem.
"ja meg te mondod hogy olvassam a nyelvtan könyvet mikor te még olvasni sem tudol mert ha tudnál olvasni megértenéd hogy mit írnak a kresz könyvbe és lám nincs szükség mankóra hogy elmagyaráza hogy mi mi mert ha tudsz értelmesen olvasni akor meg megérted ja meg azért van akresz oktató hogy elmagyarázzon mindent nem pedig egy buta programra kéne hagyattkozni :)"
Ezt pedig írd le magyarul, mert egy mondatba sűrítettél milliárdnyi különböző témát. ha tévedek, akkor bocsi, nem vagyok hajlandó egy írástudatlan igen okos ember "művét" analizálni hosszú perceken keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!