Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Kresz felkészülési...

Melyik Kresz felkészülési programok jók?

Figyelt kérdés

Kresz egyéni gyakorlóprogram v.2.81 (tényleg ebből vizsgáztatnak?)

Vagy esetleg valami mást ajánlotok?!

2013. máj. 2. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen a kresz könyvet ha azt olvasgatod és megérted maga a kresz fogalmát és a kerszben lébő szabályokat (jobbkézzabály kanyarodási szabály stb)akkor akármilyen kérdést feltesznek úgyis tudni fogod rá aválaszt én könyvből tanúltam és aprogramot csak vizsgán nyomtam elsőre átmentem akresz vizsgán.

Azzal hogy bemagolod akérdéseket és válaszokat még nem fogod tudni akreszt és már mikor vezetni fogsz akkor lesz rosz hogy nem fogod tudni alkalmazni akresz szabályait .

Szerintem könyvből tanúlni sokkal jobb és a teszt programot csak néha használd hogy teszteld magad :)

2013. máj. 2. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
A KRESZ gyakorló programmal könnyebben lehet tanulni azokat a kérdéseket, amelyeket feltünteti. ha hibás választ adsz rá, akkor kiírja a helyes választ és annak okát. Így azért csak könnyebben bennragad a szürkében, mint egy libafos színű lapra nyomtatott fekete betűhalmaz.. :)
2013. máj. 2. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Épp ezt beszéltem hiábá kiírja az okát a a helytelenűl megválaszolt kérdésnek attól még a a kreszt nem fogja érteni csak bemagolja ak érdéseket de mindegy.Ugyan ezt makogtam az unakatesómnak ő sem értete és lám még le is vizsgázot kreszból de forgalomból már meghúzták 3szor mert nem tudta akreszt alkalmazni a könyvben el is magyaráznak mindent legalábis aban ami nekm volt nem a mostani tömörítet változatban.
2013. máj. 2. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kb egy hónapja vizsgáztam és a kresz egyéni gyakorló program a nyerő.(B kategória)
2013. máj. 2. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én meg 7 éve bebebe
2013. máj. 2. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:

A gyakorló program, ha nem vagy debil, akkor sokkal könnyebben megtanítja. Nem bemagolni kell, úgy sokkal-sokkal tovább is tart! De a KRESZnek van egyfajta logikája. Ha nem buktál meg általános iskolában, akkor marha egyszerűen rájössz erre. Ez után csak jön magától.

De nem vagyok benne biztos, hogy az unokatesódnál annyival jobb képességű vagy, hogy tanácsokat adj neki.

2013. máj. 3. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
ne szólogas be te kis suhannc mi lene veletek aszámítógépes lófaszok nélkűl igenis ha egy értelmes oktatót megkérdel azt fogja mondani hogy könyvből jobb és közben a tanfolyamon el is magyarázza mi hogy van de csak programozzatok és még csodálkoznak agyerekek miért 4-5 szöre menek átt a forgalmi vizsgán hát ezért mert nem érteték meg a kerszt és nem tudgyák alkalmazni vezetésközeben mert csak aprogramot nyomták mint amarhák és fogalmuk sincs az egészről na mindegy majd rájössz te kis suhanc ha apuci elenged egyedűl hogy vezessél :)
2013. máj. 3. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Suhanc? Apuci? megengedi? Jesszusom... majd akkor is szidd a gépet, amikor vagy te, vagy a családod egyik tagja a műtőasztalon van! Te tényleg ennyire hülye vagy?

A könyv az mikor fogja neked kijavítani a hibás gondolataidat? Soha! Oda az van írva, amit odaírtak!

Inkább egy nyelvtankönyvet forgass, mert alig értem, amit írsz. Jócakát!

2013. máj. 3. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:

nA LÁTOD MÁR MEGINT A HELYESÍRÁSSOS HÜLYESÉGGEL JÖSZ MERT NEKEM VAN IGAZAM .Te vagy ahülye mert nem látod be az igazat és azért kell vizsgázni akreszből hogy ne keljen senkinek aműtő asztalon feküdni de attól hogy a hülye programoddal próbálod megtanúlni akreszt attól nem fogod meg is érteni de te iq szinten nullán vagy hogy ezt nem vagy képes felfogni és nem egy balesetet láttam már ami ilyen véget volt 17 éves suhancok véget akik egy kereszteződésben nem képesek felmérni még aztse hogy milyen messzevan egy autó vagy kinek van elsőbsége . És ez aprogramos baromság skban hozzá járult ahoz hogy afiatal suhancok egyre töb balesetet okoznak na jó persze az is hozzájárúl ahogy amai oktatók tanítják avezetést nem baj ha esik aha jeges az út mennyél amegengedettell mert feltartod aforgalmat na erről van itt szó akreszprogram nem fogja elmagyarázni nekd hogy milyen időjárás körűlmények közöt milyen sebességgel lehet menni de mindegy csak vigyed amagadét.

Ja és mégegyszer kösz hogy beszóltál ahelyesírásos vackoddal meg anyelvtankönyveddel ahelyet hogy a nyelvtan könyvet olvasd inkább egyszer olvasd átt akresz könyvet hidd el sok hasznos dolog van bene a francokat aszámítógépekbe :)

2013. máj. 3. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
ja meg te mondod hogy olvassam a nyelvtan könyvet mikor te még olvasni sem tudol mert ha tudnál olvasni megértenéd hogy mit írnak a kresz könyvbe és lám nincs szükség mankóra hogy elmagyaráza hogy mi mi mert ha tudsz értelmesen olvasni akor meg megérted ja meg azért van akresz oktató hogy elmagyarázzon mindent nem pedig egy buta programra kéne hagyattkozni :)
2013. máj. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!