Melyik Kresz felkészülési programok jók?
Kresz egyéni gyakorlóprogram v.2.81 (tényleg ebből vizsgáztatnak?)
Vagy esetleg valami mást ajánlotok?!
Igen a kresz könyvet ha azt olvasgatod és megérted maga a kresz fogalmát és a kerszben lébő szabályokat (jobbkézzabály kanyarodási szabály stb)akkor akármilyen kérdést feltesznek úgyis tudni fogod rá aválaszt én könyvből tanúltam és aprogramot csak vizsgán nyomtam elsőre átmentem akresz vizsgán.
Azzal hogy bemagolod akérdéseket és válaszokat még nem fogod tudni akreszt és már mikor vezetni fogsz akkor lesz rosz hogy nem fogod tudni alkalmazni akresz szabályait .
Szerintem könyvből tanúlni sokkal jobb és a teszt programot csak néha használd hogy teszteld magad :)
A gyakorló program, ha nem vagy debil, akkor sokkal könnyebben megtanítja. Nem bemagolni kell, úgy sokkal-sokkal tovább is tart! De a KRESZnek van egyfajta logikája. Ha nem buktál meg általános iskolában, akkor marha egyszerűen rájössz erre. Ez után csak jön magától.
De nem vagyok benne biztos, hogy az unokatesódnál annyival jobb képességű vagy, hogy tanácsokat adj neki.
Suhanc? Apuci? megengedi? Jesszusom... majd akkor is szidd a gépet, amikor vagy te, vagy a családod egyik tagja a műtőasztalon van! Te tényleg ennyire hülye vagy?
A könyv az mikor fogja neked kijavítani a hibás gondolataidat? Soha! Oda az van írva, amit odaírtak!
Inkább egy nyelvtankönyvet forgass, mert alig értem, amit írsz. Jócakát!
nA LÁTOD MÁR MEGINT A HELYESÍRÁSSOS HÜLYESÉGGEL JÖSZ MERT NEKEM VAN IGAZAM .Te vagy ahülye mert nem látod be az igazat és azért kell vizsgázni akreszből hogy ne keljen senkinek aműtő asztalon feküdni de attól hogy a hülye programoddal próbálod megtanúlni akreszt attól nem fogod meg is érteni de te iq szinten nullán vagy hogy ezt nem vagy képes felfogni és nem egy balesetet láttam már ami ilyen véget volt 17 éves suhancok véget akik egy kereszteződésben nem képesek felmérni még aztse hogy milyen messzevan egy autó vagy kinek van elsőbsége . És ez aprogramos baromság skban hozzá járult ahoz hogy afiatal suhancok egyre töb balesetet okoznak na jó persze az is hozzájárúl ahogy amai oktatók tanítják avezetést nem baj ha esik aha jeges az út mennyél amegengedettell mert feltartod aforgalmat na erről van itt szó akreszprogram nem fogja elmagyarázni nekd hogy milyen időjárás körűlmények közöt milyen sebességgel lehet menni de mindegy csak vigyed amagadét.
Ja és mégegyszer kösz hogy beszóltál ahelyesírásos vackoddal meg anyelvtankönyveddel ahelyet hogy a nyelvtan könyvet olvasd inkább egyszer olvasd átt akresz könyvet hidd el sok hasznos dolog van bene a francokat aszámítógépekbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!