A nagy simsonosoktól számíthatok rátok?
Én sem értem a kérdést teljesen. ha jól értelmezem, akkor az a helyzet, hogy 20 km-t ment a Simóval és 120 fokig melegedett a hűtővíz. Amit nem egészen értek, hiszen 100°C fölött gőzzé válik. Hogy ennek mi köze van a hátsó kerékhez, azt tényleg nem tudom. :D
A hol szorul-hol nem az jelenthet akár egy nyolcast is! Ha a kerékben ez nincs, akkor a féket nézd meg. fékkartól a betétig.
Hát először írd le szépen és érthetően hogy mi is a baj.
Az akármilyen barkács hőmérőt hagyd a fenébe, úgysem számít: a hangját kell hallgatni meg érezni ha szorulni kezdene. Az a hőmérő nem is pontos és 110 foknál még működhet szépen.
Szorul a hátsókerék? Vagy a csapágy a kerékagyban, vagy a fék - ki kell szedni a kereket és megnézni.
De lehetőleg olyan nézze meg, aki ért is hozzá. Láttam már olyan szakit, aki beütötte a kerékagyba a vadiúj csapágyat a csapágy belső gyűrűjét ütve kalapáccsal - aztán nem értette mitől lett rosszabb mint előtte... Szóval ha nem értesz hozzá az nem szégyen, az út szélén maradni mert sza.r a motor viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!