Azért ez már nagyon komoly presztizsautó nem?
De ha jobban megnézed a volkswagen autói is ugyanúgy néznek ki csak méretbeli különbségek vannak:)
Egyébként most nekem ez a fajta Mondeom van
Egy ideig nem tervezem eladását
Nem tudom, hogy hozzám, heteshez szólt, vagy előttem lévőhöz. Ha hozzám, akkor eléggé lassan fogalmazol és még hibásan is.
Egyébként nem attól presztízs egy presztízs, mer' BMW, hanem azért, mert nem épp hétköznapi. Egy A osztály Mercit egy "sulihülyéje" se nevez presztízsautónak, elég idétlen példát hoztál fel. A márka semmit nem jelent, a típus annál inkább. Nézz rá egy 7-es BMW-re, meg erre a Mondeora.
"Szerintem nem elég annyi,hogy Audi,Mercedes stb. ahhoz,hogy egy autó a presztizs kategóriában kerüljön....Lásd Smart,A1 stb..."
Nem nagyon vagyok híve annak, hogy kategóriákba sorolják az autókat, mert idétlenség. De azért ne egy Audi A1-essel akard már összepárosítani a Mondeot! Azért ezen érdemes lenne elgondolkodni. Sőt, az Audi legalább kinéz valahogy, a Mondeonak viszont szerintem eléggé ormótlan a farrésze. De nem csak ennek. Majdnem az összes Fordnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!