Hogy mik vannak?! Ez most komoly?
Az alábbi linken azt írja egy Swift tulaj, hogy a gyári motorral plusz kipufogó tuninggal 6-8 mp alatt gyorsul 0-ról 100-ra (akkor most 6, vagy 8 lehet?), 2 mp alatt 60-ra. Ez poén lehet, vagy tényleg komoly? Akkor érdemes lenne Suzukit venni és tuningolni?
Igen egész jól gyórsúlnak a régi swiftek is főleg az 1.3 tizenhat szelepesek és az 1.6 sedanok :)
De ha jól tudom a régi swiftből is van ami direkt sport változatnak készűlt sport futómű, stb
találtam is egyet egy régifajta
egy új sport swift
szóval már készen is lehet kapni még tuningólni sem kell :9
akár traktorral is megcsinálhatod. Nem a kocsitól függ hanem a szerelőjétől.
Szerintem ez minden szótól többet mondó kis videó! :)
Mikor először láttam a videót csak néztem mint a moziba. Tudtam eddig is, hogy jól lehet tuningolni de hogy ilyen jól. Persze vannak ettől erősebbek is!
Bocs a link meg lemaradt! :)
ugyan már...6 másodperc alatt, nevetséges
nincs pénze normális autóra, ezért mondja
az autója meg egy hányadék, tipikus ótvar "tuning"
Ha olvastad, a gyerek tartósan használja így pontosan 5 éve! Jó indulattal 9? Hát most gyorsba lemértem, ha a teljes indulástól számolod amikor még nem tapos bele akkor 8-9 másodperc, akkor milyen jó indulatról beszélsz?! :D
Bár a gyerek is el volt tájolva amikor az a 2 másodpercet oda írta, azért azzal mindenki tisztában van, hogy egy Suzuki nem Ferrari pedig a Suzuki csikar is harap is sőt még piros színű is lehet de hát akkor is van különbség! :)
A Ladás témára meg csak annyit ma is sokan futkorásznak, úgy nem is egy embert ismerek aki igen. A műszakin meg vagy ismerős és el van intézve vagy egy plusz kis lóvé és már kész is!
0.5 másodpercnél tapos bele, amikor a mutató árnyéka a 100-ra ér, az 10 másodpercnél van, tehát 9.5 sec a gyorsulása, erre írtam, hogy jó indulattal 9.
5 éve gyorsulgat vele (mert több, mint valószínű, hogy gyakran meghajtja a vasat), ezt még egy suzuki motor sem viseli jól a gyári motorjával (az, hogy még megy, nem jelenti azt, hogy a motor 100%-os).
Egy szintén gépész kollégával állok szemben?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!