Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak hogy a nyomorult...

Mit csináljak hogy a nyomorult kis mocsok ne az én motoromra vizeljen?

Figyelt kérdés

Egy társasház közös garázsában parkolom a motoromat és egy nyamvadt kis sz*r állandóan az én motoromra pisil. Természetesen a láncra és a lakatra a kerék mellett hogy még hozzá is kelljen nyúlni. Nem tudom mit szólna a gazdája ha én az ő kocsijára végezném a dolgokat...

Sajnos nem láttam eddig a kutyát es a gazdáját hogy elbeszélések vele.

Valami ötlet hogy hogyan lehetne elriasztani a kutyát hogy ne ott végezze a dolgát?

2013. ápr. 28. 18:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
90%
Nem nagyon tudod elriasztani,legjobb ötlet az,ha a gazdáját felkeresed.
2013. ápr. 28. 18:15
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Így van, a gazdáját keresd fel, és SEMMIKÉP se a kutyát bántsd a gazdája felelőtlensége és hozzá nem értése miatt. A kutya nem tehet semmiről, nem tanította meg rá senki, hogy oda nem szabad pisilni.
2013. ápr. 28. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Megmondanám neki hogyha nem figyel oda a kutyára, felfogom rúgni, meg amúgyis kutyának nem társasházban a helye
2013. ápr. 28. 18:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Szívesen elbeszélgetnék a gazdájával, de a probléma az az hogy még nem láttam a kutyát sem eddig, nemhogy a gazdáját. Zárt garázs, szóval biztos hogy egy lakóhoz tartozik a kutya.
2013. ápr. 28. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
A lánc és lakat környékén a betonra szalmiákszesz, kutya távoltartó spré,Erős kölni , stb. Talán valamelyiket megutálja.
2013. ápr. 28. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Kis kamerát tegyél ki 24 órára valahova, ha minden nap lehugyozza akkor rajta lesz a felvételen.
2013. ápr. 28. 19:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Éppen azokat nézegettem eBayen :) Valami kis olcsó gagyi jó lenne, motion detectorral.
2013. ápr. 28. 20:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Kis hatótávolságú (és kis fogyasztású) ultrahangos rágcsálóriasztó beépítése. Távolról nem fogja zavarni, de a közelébe nem fog menni, mert neki az olyan, mintha neked a fejedre húznának egy szirénát. 1-2 méternél közelebb fizikai fájdalmat fog érezni. Ha lemegy a garázsba, egy vágya lesz csak: a motorodtól lehető legtávolabbi útvonalat megtalálni.
2013. ápr. 28. 21:35
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Első körben nyomtattam egy a4 es lapra egy kos szöveget piktogrammal, ha a szép szó nem használ akkor valszeg a kamerás dolog lesz hogy kiderüljön ki a gazdi. EBayen nagyon olcsók, még ha gagyi is, egy próbát megér.

Az ultrahangos megoldás sem hangzik rosszul, csak mennyire bírja vajon elemmel vagy a moci akksijáról.

2013. ápr. 28. 22:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Köss be egy elemes egérriasztót. Azok néhány másodpercenként adnak ki egy-egy rövid impulzust. Mintha gombostűvel szurkálnák a dobhártyáját...

Nekem a padláson volt ilyen, egér ellen. Ameddig meg nem ázott, négy baby elemmel kb egy hónapot működött, nem hinném hogy egy éjszaka alatt túl sokat merítene a motor akkuján.

2013. ápr. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!