Évi 10-15 ezer km max futáshoz 1,9 PDTDI v 1,4TFSI motorral szerelt passat lenne a jobb választás?
Valahol próbálj ki egyet.Hidd el,nem kevés a 122Le.
Mindenki versenyautót vezet vagy nem tudom.Tény, ha nem pályázol, akkor szinte bármilyen motor elvisz A-ból B-be.
Ezek a Tsi-k pedig tökéletesen mozgatják a kocsit.
zsírozott villam. :)
Nem becsülöm én le,sztem is elég.Meg ugye nem versenyautónak kell az autó! Mindenképpen kifogok próbálni 1et,csak nem nagyon van eladó! Azért mert jók??
Csak annyit nagyon ok baj van a TFSI-kel ...
Én máshol néznék körűl ...
A TFSI, és a TSI két külön motor.A TFSI elvileg 98, avagy 100-as,de mindeképp minőségi benzinre van kitalálva, itthon pedig....
A kérdező TSI motort szeretne. TFSI-t én sem venék.Az 1.4 TSi 200Nm nyomatékkal dolgozik,azért az szép egy ilyen motortól.Az 1.4ből csináltak 140,és 160 le-s verziót is,tehát a 122-t még a blokk is simán tűri.
A TFSI, és TSI nem ugyan az.Nem tudom mi pontosan a különbség,de nem ugyan az.
HA megnézed a skoda,seat, vw kínálatát már csak TSI avgy CRTDI motorokat találsz.
Nem kicsi a 122Le, de 140 tuti elég mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!