Nissan Almera (2000-es évjárat elötti) vagy Opel Astra a jobb választás (F-es)?
Figyelt kérdés
Ez alatt a kérdés alatt az alkatrész ellátottságot/árat fenntartási költséget értem.2013. ápr. 17. 07:44
1/5 anonim válasza:
Az F astra gyakoribb kocsi, ahhoz biztos van mindenfelé alkatrész jó áron, de szerintem lehet találni a nissanhoz is akármelyik boltban, vagy bontóban. Lehet hogy Nissan egy kicsit drágább, mivel japán, de szerintem akkor is megéri japánt venni. Az opel is lehet jó döntés, de én azt is japán 1.7 td isuzu motorral venném (csak B vectrában).
2/5 Antimod válasza:
A Nissan sokkal strapabíróbb, jobban összerakott kocsi (főleg a 2002 előttiek), de a javítása elég drága dolog, mert nem találni bontóban túl sok alkatrészt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Úgy veszem észre fej- fej mellett marad a két autó, mert ha nem is sokat, de többet hibásodik meg az egyik a másik ugyan keveset, de azt drága helyrehozni, hát ezen még agyalnom kell, mivel diák vagyok, kevés pénz marad az esetleges javításokra.
2013. ápr. 17. 11:18
4/5 Ford Ferlin válasza:
Nem kérdés az almera a jobb. nem is drágább az alkatrész hozza,EBAY...
Hátsó dobot vettem ra tavaly 50euro az ujj,amúgy 2009 óta csak egy féltengely kellett hozza. 10000ft.
5/5 anonim válasza:
Az Almera meg az Astra között fényév távolság van az összeszerelésben,az Almera egy csavar csere nélkül elmegy 500 ezret,mi most teszteljük a mienket,vajon meddig bírja javítás nélkül, 600-700 ezernél majd átvizsgáltatjuk ;-)...az Astrához nagyon olcsó az alkatrész,ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!