Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ural Wolf-hoz milyen jogosítvá...

Ural Wolf-hoz milyen jogosítvány kell?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 25. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány Kw szerepel a forgalmijában?

Ha 35kw alatt van akkor A2, ha felette akkor A.

2013. ápr. 25. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesítmény: kW (LE)/ fordulatszám (1/min)

30 (40)/ 5600

tehát: A2

2013. ápr. 25. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

"Teljesítmény: kW (LE)/ fordulatszám (1/min)

30 (40)/ 5600 "

Ez miez?

Mi köze van a teljesítménynek a fordulatszámhoz? Meg a fordulatszámnak a a kategóriához?

A kategóriánál csak a teljesítmény számít (35 kw tehát ~47 ló)

Ha e felett van akkor már A2 kell.

(meg A2-nél van teljesítmény/súly korlát is)

2013. ápr. 25. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ez miez?

Mi köze van a teljesítménynek a fordulatszámhoz? Meg a fordulatszámnak a a kategóriához?"

Ne légy már ennyire bunkó! Csupán az adattáblájáról idéztem egy sort! Amelyik adat nem érdekel ne olvasd el! Bár nem vagyok olyan okos mint te, azt én is tudom, hogy a fordulatszámnak nincs köze a kategóriához, de te meg fogadd el tőlem, hogy a teljesítménynek VAN köze hozzá!

2013. ápr. 25. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ne légy már ennyire bunkó! Csupán az adattáblájáról idéztem egy sort! Amelyik adat nem érdekel ne olvasd el! Bár nem vagyok olyan okos mint te, azt én is tudom, hogy a fordulatszámnak nincs köze a kategóriához, de te meg fogadd el tőlem, hogy a teljesítménynek VAN köze hozzá!"

Nem bunkóságból írtam, így, hogy most közölted azt az infót hogy ez az adattábláról van így ok, de mivel az első válaszodban ezt nem írtad ez eléggé félreérthető.

/-jel osztást is jelöl, azt hittem osztani akarod az értékeket (láttam mér itt GYIK-en cifrábbakat is)

2013. ápr. 26. 13:39
 6/6 anonim válasza:
Megvetted a Wolfot?
2017. ápr. 4. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!