Jogosítvány (B) kérdés, most kezdeném és fontos!?
Na szóval.
1996.07.29-én születtem.
Ma az iskolában felhívták a figyelmet, hogy ha felmegyünk a tanuloknak.hu-ra és ott ha kitöltünk egy tesztet, akkor ingyen KRESZ képzést kapunk otthon.
Hazamentem, megcsináltam a tesztet, sikerült és meg is kaptam a kuponkódot, amivel lehet igényelni az e-titán honlapon az ingyenes elméleti oktatást (amit elvileg otthon lehet csinálni)...
Regisztráltam, megadtam az adatokat (személyi, név, születési hely, stb... ami ilyenkor kell).
A tanfolyam a "B" kategóriás jogsira szól, 60 órát biztosít amit 180 nap alatt kell elvégezni. Azaz 5 hónap alatt. Ezenkívül az első indított órától kezdődően 9 hónap alatt le is kell vizsgáznom (ez elvileg valami újított törvény lesz).
A rendszer kiírja, hogy a megkezdhetőség határideje 2015.04.24.
Oké.
Kérdés:
1.) Az orvosi papírok (alkalmassági) mikorra kellenek, hova kell adnom, stb.?
2.) Ha lepörgettem a 60 órát hova kell mennem vizsgázni KRESZ-ből (elméleti részből)?
3.) Mennyibe kerülnek azok az orvosi papírok?
4.) Kapok a vizsgáztatónál egy papírt? Innen, ha sikeresen levizsgáztam bárhová mehetek gyakorlati órákra?
Előre is köszönöm, lehet, hogy még lesznek kérdések!
az oldalt ahol regisztáltál ott keress valami elérhetőséget ha nincs akkor keress fel egy autós iskolát szerintem segiteni fognak de ha ez sem megy akkor viszont a közlekedési hatóságot keresd fel nekik van internetes oldaluk is ahol elég jól tájékoztatnak dolgokról.
Sok szerencsét !!!
Na akkor nézzük sorjában:
Főoldal:
"Regisztrálj + végezd el a tanfolyamot => e-kuponkód
e-kuponod felhasználásával hozzájuthatsz egy,
a jogosítványhoz szükséges ingyenes "KRESZ" tanfolyamhoz"
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy az e-learning elvégzése után kaphatsz egy ingyenes lehetőséget valamelyik autós-motoros iskolában.
"Ha kíváncsi vagy a részletekre, ide kattintva olvashatsz róla!"
Nos, odakattintva ezt találtam:
"A projektet támogató weboldalon (www.tanuloknak.hu) kívül az iskolák, pedagógusok és a tanulók számára a projekt idejére (2013. június 18-ig) telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk, amelyet – munkaidőben – a +36 (1) 510-04-94 telefonszámon lehet elérni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!