Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választaná? Főbb...

Melyik autót választaná? Főbb szempontok bővebben lent.

Figyelt kérdés

Két kollégám és jó magam egy csillagot viselő autó gyárban dolgozunk valahol Kecskemét közelében!

Munka közben sokszor felmerül a szó a saját autóinkról!és a végén sosem jutunk dőlőre,hogy kié a legjobb autó!

A típusok a következő:

Olpel calibra 2.0 16v 150 Le környéke és 1993-as évjárat

Rover 45 1.6 109 Le és 2001-es évjárat

Jó magam egy Golf 2-es példányt hajtok 1.6 Dezső motorral a maga 54 lóerejével és 1987-es évjáratával!

Az évjárat ebben az esetben lényegtelen, ugyanis mint sokszor elhangzott állapotot veszünk!

Mind a 3 autó korához méltó állapotban van,talán a Calibra ami korát meghazudtoló a többi típus azonos autóhoz képest!

A kérdésem az volna, ha ön 23-25 éves volna most és havi kb 1000 km utazna család nélkül, csak egy barátnővel az utas űlésen, semmi vagizás feltűnősködés nélkül csupán, mint eszköz és kedvtelésként használná az autóját, akkor melyiket választaná! Melyik volna az, amivel bátran elmerne indulni munkába vagy éppen egy márka találkozóra az ország bármely szegletére! Az autót havi kb 120 e-ből kéne fenntartani!

2013. ápr. 23. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi ez, roncsderbi? :-) Mivel a Rover lényegesen fiatalabb többinél, azt választanám.
2013. ápr. 23. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a Golf2 és a Calibra között őrlődök.

A Golf legfőbb erénye, hogy dízel, viszont nekem túl régi, nem bíznék benne.

A Calibra az Opel, kiváló, megbízható márka, ráadásul fiatalabb is. Viszont az a fránya fogyasztása lényegesen több.

Legyen a tippem a Calibra, ha muszáj egyet megjelölni.

2013. ápr. 23. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
én a fent említet típusokból egyiket sem inkább maradog a nagy kényelmes toyota carina 2.0 dízelemnél a maga 1 kW (83 LE-vel nekem bőven megfelel vagy ha akényelem nem számít akkor egy suzuki swift 1.3 16 szelepes motorral akár a 3 ajtós változata is
2013. ápr. 23. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
bocsi a 6 lemaradt a kw os rész elejénél
2013. ápr. 23. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
de azok közűl amiket te mondtál kérdező én a dízel golfra savazok ezek ajó öreg szívődízelek elvisznek akárhova
2013. ápr. 23. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a Golf 2-esre szavazok. A szívódízelek (ha karban voltak tartva eddig is!!!), hosszú életű darabok, nem esznek sokat, a Golfokhoz meg sok az alkatrész a bontókban, szinte fillérekért lehet venni akár donorautót is, ha kell.
2013. ápr. 23. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem rajongok a Calibrákért, de ezek körül azt választanám. Ha a Golf GTI lenne, vagy egy felpöckölt 1.9 dízel, akkor azt.
2013. ápr. 23. 23:20
 8/8 anonim válasza:
Rovert választanám,nagyon jo auto,kevés fogyasztás.
2013. ápr. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!