Ricsi_8638 kérdése:
Első autónak egy Mazda Rx8 megfelelő? Fogyasztást, motor, hasonlók?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 17:30
11/12 anonim válasza:
Meglepődtem, hogy milyen olcsón mennek ezek. Gondolom nem véletlen, a Wankelről tényleg nem sok jót hallani. Én akkor vállalnám be, ha mellette ott lenne a zsebemben a motorfelújítás ára.
Sosem vezettem ilyet, de mindenhol ódákat zengenek az autóról, kivéve a motort. Ezt talán megvenném, de lenyomoznám, hogy tényleg megtörtént-e a motorfelújítás:
Sajnos ennyi pénzért nem sok alternatívája van, esetleg egy BMW E36 M3, de azok azért jóval idősebbek, és nehéz belőlük jó példányt találni, szinte csak külföldön lehetséges.
12/12 net1973 válasza:
Ha már Mazda, és sport, akkor mondjuk egy rx7, bár olyat újonan nem nagyon fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!