Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a simsonomnak?

Mi lehet a baja a simsonomnak?

Figyelt kérdés
Beindítom és csak szívatón megy ha vissza engedem rögtön leáll hiába húzom a gázt ha rajta van a szívató akkor is csak annyit tudok vele elérni hogy ne álljon le menni nem lehet vele ahogy indulnák el leáll mi lehet a probléma gyertyát cseréltem karbit pucoltam sőt raktam fel másikat is úgysem jó

2013. ápr. 21. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
A tűt emeld magasabbra, vagy cserélj főfúvókát (70-72)
2013. ápr. 21. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szív esetleg falsot a karbi alatti tömítésnél? Vagy valahol máshol, mondjuk a henger-blokk között?
2013. ápr. 21. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig úgy néz ki, hogy a főfúvókád van eldugulva.

Fújd átr a járatokat is bicikli pumpával!

2013. ápr. 21. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
a karburátort szedd szét annyira amennyire csak lehet, tehát kis darabokra, és minden alkatrészt moss el benzinben, meg fújkáld ki sűrített levegővel, vagyis kompresszorral nagy nyomással, aztán a tűt állítsd maximumra, az alapjáratot is állítsd be, és a levegőt is! és úgy már működni fog!
2013. ápr. 21. 18:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben ha lesz időm eljátszok vele hozzá tenném amikor először szétszedtem a karbit az alja full rozsda és zöld trutyi volt a tank rozsdás volt belül de citromsavval ki lett párszor maratva már nem vészes.
2013. ápr. 21. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
ez szimering lesz, méghozzá a gyújtás oldalon. fals levegőt szív, így csak akkor képes járni, ha túldísítod. Amint nem szivatsz a sok plusz levegő miatt egyből befullad.
2013. ápr. 21. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kondenzátort is cserélj a motorba ha megszakítós. Nekem is a héten volt hasonló baja. És a megszakító hézag 0,4mm lehet. Szoval a helyedbe kicseérlnék a megszakítót és a kondit vennék hézaglolót vagy szereznék kölcsön és akkor beállítod és jó lesz.
2013. ápr. 24. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!